Skocz do zawartości
IGNORED

Monitory studyjne Adam

fadeover

Rekomendowane odpowiedzi

Witam nie wiem jaki model ( jakas wstega na wysokich ) sluchalem z przerazeniem , dzialaly jak lupa ! moj kolega powiedzal ze sa prawdziwe , chyba to dobre okreslenie , analiza do potegi !! , moim zdaniem dla amatorow takiego profilu brzmienia , przyjemnosc dla mnie zadna , ale...

Do posłuchania w Katowickim RCMie. Napewno maja w sklepie P11A-bo pamietam, jest to aktywny monitor z wstega w technologii ART (chyba tak sie to nazywało) i midbasem z nomexu. Cena ok 6,5kzł, Sam tweeter kosztuje ok 900zl/szt. Jak gra nie wiem ale chetnie bym posłuchał szczerze mówiac. Pozdr-lece na paczki ...

No o samolotach P-11 słyszałem, zdaje się że Skalski nawet takim coś zestrzelił w 1939 r. Ale P-11A to pewnie wersja... bo ja wiem... a-matorska :) Były też Polikarpowy ale to raczej "Po" i Mustangi P-ileśtam. Te ostatnie chyba najlepsze. :)

:-) Skalski mógł latać na P-11C.

Pośpieszyłem się z pytaniem. Ale już znalazłem - firma nazywa się A.D.A.M. ? (stąd trudności w wyszukiwaniu). I jak na ironię jest niemiecka - pewnie zapamiętali te P-11 :-)))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.