Skocz do zawartości
IGNORED

TECHNICS proszę o poradę

ZILDIAN

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do kupienia sprzęt, ale niestety nie znam się na tym na tyle żeby samemu podjąć decyzję.

1. wzmacniacz SU-A700MK3

2. cd SL-PS670D

3. tuner ST-GT550

4. kaseciak RS-AZ7 lub 6 nie pamiętam

chodzi mi o wycenę tego sprzętu (głównie pozycje 1-3 ) bo tymi jestem głównie zainteresowany.

sprzęt będzie miał pare lat (kupowany jeśli się nie mylę 98/99 )

Facet chce odemnie za całość około 2000zł - co wy na to ?

Dzięki bardzo za info

https://www.audiostereo.pl/topic/6412-technics-prosz%C4%99-o-porad%C4%99/

Moja opinia jest taka, że za 2000 zdecydowanie nie warto. Lepiej jakiś stary piecyk Harmana, nowy cdx-396 z allegro i do tego jakiś tuner. A decka można sobie odpuścić zupełnie.

Xavian XN 250 EVO | Sony TA-N7 | Wiim Pro Plus | AQ Midnight 2 | Sun Audio Reference | Tomanek TAP8

• Redaktorzy

Zacznij od tysiaca. Deck - najpierw poeiedz, że nigdy w życiu, a potem zrób grymaśną minę i powiedz, że możesz go od niego uwolnić za darmo. Może się nabierze.

heh wiem ze sprzęt do super nie należy ... jest jednak jedno małe ALE..

moge to kupić od niego w ratach po 200 300 za miesiąc... a na allegro nikt mi pieca nie puści na raty :)

ps prawdopodobnie zduszę na jakiś 1500 1700

Owszem kasetki kupować nie będę

ps. ja jak na razie jade na unitrze diorce + korektorek, deck (z szufladą :) ) a grają 2 altusy 75 i 2 140

• Redaktorzy

Cóż... Jeśli to taki złoty interes, nikt ci się nie będzie wtrącał. Ale wiedz, że jeśli zmienisz potem również kolumny, osiągniesz znaczną poprawę. Istnieje cały świat specjalistycznych wytwórców zestawów głośnikowych, które są lepsze od Altusków, a już kolumny od takich artystów jak Sony, Technics czy Pioneer to po prostu łykają na śniadanie.

Witam

Wiadomo że od czego trzeba zacząć

Ceny komisowe(takie widziałem w ostatnich dniach na płóce)

CD SL-PS 670D - 490PLN

Kaseciak AZ-6 299 PLN

wzmak SU-A700 550 PLN

tuner GT550 190 PLN

---------------

RAZEM 1529 PLN

kupując to wszystko razem spoko utargujesz 10-15% , czyli można zapłacić ok. 1300PLN

A na marginesie to chyba lepiej poszukaj czegoś innego , jedynie CD może jest w miarę znośny....

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.