Skocz do zawartości
IGNORED

dolaczam do vinyli

pitdog

Rekomendowane odpowiedzi

no wlasnie, przynioslem dzis skonfiskowana mojej Babci kolekcje starych vinyli, calymi latmai lezaly tam nieuzywane. otwieram szafke i - o zgrozo - plyty lezaly na plask, przygniecione ciezkimi albumammi ze zdjeciami. na szczescie wiekszosc wyglada ok, nie widac zarysowan, tylko mocno zakurzone. sa rozne ciekawe pozycje, od piesni polskich legionow, poprzez kiepure, rubinsteina, kabaret dudek, skaldow na pink floyd "dark side of the moon" konczac. gdzies wsiakly plyty j.m. jarre, no ale i tak sporo sie zachowalo.

teraz pozostaje problem, na czym tego sluchac :), czy kupic jakis uzywany TT i go poprawic nieco, czy jakis nowy podstawowy model pro-ject dajmy na to lub inna firma... jestem w temacie zielony, wiec zaczynam czytac, szukac i kombinowac. teraz nawet nie wiem gdzie mozna plyty kupic. ale na pewno podoba mi sie ten dzial audio, tak jak stare radia analogowe. vinyl fajna sprawa, ale nie wyklucza innych formatow :) (w moim przypadku)

https://www.audiostereo.pl/topic/6416-dolaczam-do-vinyli/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.