Skocz do zawartości
IGNORED

Co Wam się podoba w Polsce?

Jan Kowalski

Rekomendowane odpowiedzi

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

"Mnie np. w Polsce zawsze, odkąd sięgnę pamięcią, najbardziej podobały się dziewczyny. Patrzą w oczy nawet nieznajomym, nie wiem, jak obecnie, ale kiedyś bywały troskliwe, nie golą bobrów i potrafią być partnerkami do rozmowy."

Mieszkasz na Grenlandii?

Niee, po prostu ja już baaaardzo daleko sięgam pamięcią. Nawet nie jestem pewien, czy to prawda...

A swoją drogą na tej Grenlandii dziewczyny cały miesiąc pachną rybą, hm.

Jak pomieszkacie w takim kraju jak Uzbekistan, Kazachstan, Kirgistan czy chociażby Ukraina, to wtedy zaczniecie bardziej doceniać swój kraj.

Myślę, że sporo rodaków nie ma pojęcia, że są takie miejsca, choćby wymienione przeze mnie powyżej gdzie żyć się prawie nie da - i wtedy zaczynacie zupełnie inaczej patrzeć na swój kraj.

Jan Kowalski

Chodzi raczej o smaki i pewne produkty potrawy nieosiągalne gdzie indziej, czasem nawet wśród wydawałoby się daleko bardziej posuniętych kulinarnie nacji od nas. Co nie znaczy, że najlepszy na świecie jest bigos i schabowy!

Polskie dziewczyny oczywiście też (to temat rzeka...), ale zdecydowanie w ogromnej większości za smutne i za ponure, w specyficzny sposób ukrywające wdzięk i kobiecość, a przecież nie trzeba daleko szukać

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Polskie dziewczyny oczywiście też (to temat rzeka...), ale zdecydowanie w ogromnej większości za smutne i za ponure, w specyficzny sposób ukrywające wdzięk i kobiecość, a przecież nie trzeba daleko szukać

no właśnie - naprzykład taki netoperek (jest kobietą) - nie wiedzieliście?

netoperek - pokaż bobra! :)))

Gej nie musi nic mówić. Wystarczy, że jest. Gej ma parady, euro parady, love parady, kluby, niedługo będzie się żenił/wychodził za mąż jak mu się spodoba(niepotrzebne skreślić), a potem będzie adoptował dzieci i stanowił prawo moralne. a kto nie gej, niech spada!

A najlepiej będzie miał czarny gej, temu już będzie można skoczyć!

Jan Kowalski, 30 Lip 2010, 16:54

>Zaraz, męskie dupska uznajesz za jeden ze skarbów narodowych?

Patrząc z punktu widzenia jarusia k. to z pewnością wielkie dobro narodowe.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.