Skocz do zawartości
IGNORED

Technics SL PG 590 za 14 euro

esflores

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc wszystkim!

No właśnie.

Kupiłem na ebay.de odtwarzacz Technicsa SL PG 590 za 14 euro, tylko że nie działa. Sprzęt jest w bardzo dobrym stanie (wizualnym) na zewnątrz jak i w środku (jak nówka), tylko ze po włożeniu płyty pokręci nią parę razy i zgłasza "no disc". Zaglądałem do środka, czyściłem czytnik i nie pomogło. Jak sądzicie? Czeka mnie wymiana lasera? Ile kosztuje do tego modelu i gdzie można kupić? (jestem z Torunia) W sumie nie chciałbym oddawać gdzieś do serwisu bo pewnie trochę zabule a sam jestem na tyle kumaty w tych sprawach że wymienić mógłbym sam. Ale czy to na pewno to. ??

https://www.audiostereo.pl/topic/6490-technics-sl-pg-590-za-14-euro/

Tak sobie zażartowałem, po prostu cholera wie ile to będzie kosztować, zgniłe jabłko z zewnątrz, a nawet nieco pod skórką może wyglądać ładnie...., a w samym środeczku...brrrrrrrrr !!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.