Skocz do zawartości
IGNORED

Zestaw 5,1 - plebiscyt, zapraszam

TOMDVD

Rekomendowane odpowiedzi

Witam grupowiczów. Mam pomysł aby zamiast co chwilkę komuś doradzać kolumny do Y, Danonów itd. ogłosić głosowanie na najlepszy zestaw 5,1 w cenie do 3 tys zł. Każdy tu ma swoje doświadczenia i na pewno się innym przydadzą, a będzie też mniej postów na temat czy Y. zagra z Kodą, czy nie zagra:) Myslę że to nie głupi pomysł, a z czasem będzie wszystko uporządkowane bardziej. Dla przykładu zacznę pierwszy:

Eltax Universe + sub. Atomic A 10.2 . Dlatego że tani i dość dobry nie tylko dla początkującego.

P.S Mam nadzieję że na tych Eltaxa'ch się nie zakończy to głosowanie:) Pozdr i czekamy na 10-ki zestawów.

https://www.audiostereo.pl/topic/6536-zestaw-51-plebiscyt-zapraszam/
  • 5 lat później...

Panowie właśnie kupiłem sobie Logitechy z 5500. Grają bardzo ładnie i ogólnie jestem zadowolony. Powiedzcie mi, czy biedny WMP 10 obsługuje płyty nagrane w 5.1? Tylko nie chodzi mi o to aby grały wszystkie głośniki ale żeby w każdym co innego. I czy znacie jakąś metodę, która pozwala szybko sprawdzić czy płyta jest w 5.1? I co z filmami? Power dvd obsługuje 5.1?

Teraz męczę się z rozstawieniem i nie wiem czy tylne walnąć na koniec pokoju, czy tuż za fotelem od komputera..

Bede wdzięczny za odpowiedź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.