Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki CD do NAD 3020e i Arcus TS-100 (adekwatny cenowo i jakościowo)?

gorky

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór,

Dzięki Waszej wydatnej pomocy w miarę kolejnych 'skapnięć' gotówki kompletuję sobie budżetowy zestawik do słuchania muzyki. Po wzmacniaczu i głośnikach przyszła pora na CD - do tej pory żródłem był komputer.

Nie mam jakichś szczególnych wymagań, zwłaszcza że nie chciałbym wydać na CD więcej niż na pozostałe elementy zestawu, czyli w grę wchodzi kwota około 200-250 złotych.

Myślę że najważniejsza będzie względna trwałość, tak żeby była mniejsza szansa trafienia na jakąś 'padlinę'.

Gdyby jeszcze komponował się z NADem 3020 i tymi Arcusami - brzmieniowo i wizualnie - to byłoby idealnie.

Raczej nie planuję modyfikacji, nie mam do tego smykałki - chyba że byłoby to coś prostego do zrobienia (lutownicę w ręku trzymać umiem). Ale generalnie wolałbym nie kombinować.

Trochę dobrego czytałem o NADzie 502 - to dobry trop? A jak się do niego ma model 501?

Dzięki z góry za pomoc!

>Pomyśl o NAD C514 - bardzo udany model w cenie ok 400 z pilotem.

O C514 też czytałem, ale wydaje mi sie za drogi w porównaniu do reszty zestawu - chyba już wolałbym zacząć odkładać na lepsze kolumny, podejrzewam że da to całości większego 'kopa' niż CD z wyższej półki.

Zapraszam na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

tam na pewno pomogą :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie myśl - słuchaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.