Skocz do zawartości
IGNORED

Głusi rodacy

Kubeł

Rekomendowane odpowiedzi

Napisalem gdzies wyzej, ze nie mam nic przeciwko istnieniu stacji komercyjnych. Po prostu staram sie ich nie sluchac. To co piszesz o stacjach panstwowych to racja. Nie powinno tak byc. Ja chcialbym tylko ,zeby bylo miejsce w eterze takze dla malych stacji nie nastawionych na wielkie zyski.Prywatne radia pasjonatow. Ale system obecnie obowiazujacy w mediach, uniemozliwia to.

A co do waszej uczciwosci w sprawie radiostacji, to chyba tacy krysztalowi nie jestescie. Kogos tam jednak oklamaliscie. Pamietam, jak tuz po przejeciu radia przez eurozet, Sito uspokajal sluchaczy, ze nic sie nie zmieni, ze bonzowie z radia zet nie beda zmieniac radiostacji na swoja podobizne...Jak to sie skonczylo wszyscy wiedza..

Zaraz mi pewnie odpiszesz ,ze to tylko biznes i zyski najwazniejsze.Jasne, witamy w dzungli.

santadog>

Mówiłem ogólnie - szczegółowo mogę powiedzieć tylko tyle,że unijne stacje mają w swojej bazie danych

o 50 % mniej utworów ''chodzących'' na antenie. Koszmar ?? Oj nie - najmniejszą aktualna bazę granych utworów maja amerykanie. Np jedna z ''najlepszych stacji ''Z 100'' ma tych utworów tylko 150 !!!

Cel jest jeden - właściciele amerykańskich stacji- koncerny płytowe - promują tylko nowości. A jeśli chcesz posłuchać sobie czegoś więcej : kup płytę, kup płytę, kup płytę, kup płytę, kup płytę, kup płytę, kup płytę, kup płytę, kup płytę, .............................. :-((((

Kupuje, coz mi pozostalo.

Radia juz i tak prawie nie slucham. Brakuje mi tych kilku ulubionych audycji. I nie chodzi tylko o muzyke [bo do tej sam potrafie dotrzec] ale tez o interesujacych didzejow majacych cos ciekawego do powiedzenia..

• 2 lata później...

cieszy to, że jak dwójka ciagle trzyma poziom. to dla mnie jedyna stacja. radia słucham bardzo dużo. dwójka nadal dostarcza mi wszystkiego czego potrzebuje. nie jestem może statystycznym słuchaczem, dla którego radio to głównie serwisy informacyjne (w pracy mam nadmiar "newsów":) i pop-muzyka jako tło. dla mnie radio - 2PR - jest angazujące - jadąc samochodem lub w domu często włączam swoje ulubione audycje, na niektóre czekam specjalnie, poza tym świetna publicystyka i mnóstwo wiadomości kulturalnych, których w innym miejscu znaleźć nie można. czasami jest może zbyt pompatycznie ale to i tak mała cena za tak dobre radio. poza tym słuchowiska czy czytane powieśći - po prostu znakomita literatura (np teraz joseph conrad) świetnie zrealizowana. koncerty z najleszych sal na świecie (np ostatnie relacje z prompsów czy relacje z MET z oper). naprawdę - abonament warto płacić dla takich właśnie stacji.

Radio polskie dogorywa!

Komercha, reklamy dla debili co 15 minut, polityka syfiasta i techniawa pińdziarska - typu szakira-ździra.

Wieczne wiadomości co półgodziny o zasranej polskiej polityce - nikt tego nie chce słuchać!

LUIDZIE CHCĄ RELAKSU PANOWIE RADIOWCY!!!

Q....RWA RELAKSU!!!

Za co ten abonament za ten syf informacyjno-reklamowo-techniawowaty?

Gdzie ta Trójka sprzed lat...

:(

Pieszcząc swojego UHER-a CR-240 i karmiąc go z trudem zdobytą profesionalną chromówką mam cholerny żal do tych wszystkich speców od programów muzycznych za absolutny coraz gorszy chłam całkowity brak płodozmianu, łajno łajno i jeszcze raz łajno a przecież nie z samego guwna ten Wszechświat się składa występują w Nim inerały, rośliny, zwierzęta, ludzie nawet Bogowie których na swój popierdolony obraz stworzył. Mamy genialnego kompozytora Mikołaja Gomółkę autora muzyki do Psalmów Dawidowych Jana Kochanowskiego jest kawał pięknej i bogatej tradycji w muzyce sakralnej i świeckiej; żyjących jeszcze świetnych wykonawców na pęczki a serwuje nam się płaskie cyfrowe techno z reklamami pigułek przeciw wzdęciom porost biustu lub włosów NIE POMYLIĆ BO CYC NA GŁOWIE WYROŚNIE

Pozdrawiam analogowo bo na SONY TDC-D3 Portable DAT Recorder mnie nie stać [ a inne formy zapisu cyfrowego.....olę niech z nich korzysta ktoś inny]

Zbyszek

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.