Skocz do zawartości
IGNORED

A moze by tak w Gdyni

Harvi

Rekomendowane odpowiedzi

Ok wróciłem z Bojana, chwila szukania na wysypisku kamienia zwanego granitem i w końcu zamówiłem podstawy pod kolumny. Czarny granit grubość 14-15 cm (zobaczy się co wujdzie po ociosaniu :) ), dwie sztuki spolerowane z pięciu stron i lekko sfrezowane na bocznych krawędziach. Mam nadzieję, że nie wpadną do pokoju niżej.

>Netboy:

Sorki, musiałem odebrać moje Szkodniki z różnych miejsc. Policzyli sobie 275 PLN - mało to nie jest, ale dużo mniej niż ceny które podawano mi w Gdyni za dużo cieńsze "plasterki" czarnego granitu.

Witam

Jak już w kilku miejscach wspominałem zawsze jesteśmy chętni na tego typu imprezy . Zawsze możemy też coś przywieść z elektroniki , np jako zródło DPA może jakąś Tethę . Szczegóły do ustalenia . Proszę też o podanie jakiegoś terminu uwzględniając nasze zaplanowane już wyjazdy

Pozdrawiam

bylo ustalone, ze to spotkanie to baltlab, amplifikator i co tam kto przyniesie. nastepne z Minima Audio w jakims realnym dla nich terminie, ale najpierw spotkajmy sie pierwszy raz, i zobaczymy co dalej, pokolei.

Nie wypada podejmować decyzji, pod nieobecność głównego organizatora - Harviego. Poza tym przy takiej mnogości sprzętu odsłuchy musiałyby trwać maksymalnie po 15 minut. ;)

Jeśli to pierwsze Trójmiejskie spotkanie wypali to nie widzę przeszkód (oprócz lokalowej - znowu spadłoby na Harviego), żeby umówić się z MinimaAudio w dogodnym terminie i wtedy skupić się na ich kolumnach.

>Netboy:

Dzwoniłem właśnie do SIR'a - jest możliwość wypożyczenia, ale nie na weekend. Wypożyczają tylko w dni powszednie. Może gdybym był piękną młodą kobietą udałoby mi się ich nakłonić - ale nie jestem, więc klapa.

Jesteś tam chyba bardziej znany, z racji odsłuchów Azura z Avancami - może Tobie by się udało?

Trzymam kciuki za udaną obronę pracy.

czy na spotkaniu będą obecne konstrukcje Minimy Audio w przedziale cenowym 3k zł (chodzi o ich wypożyczenie, bo jak wiadomo termin im nie odpowiada)? Oraz czy ktos zapraszałał też QBĘ na spotkanie?

W związku z premiera naszego nowego modelu z przedziału cenowego 3k zł, chcielibyśmy, aby konkurencja była dość zróżnicowana.

Pozdrawiam!

PiotreQ: stanęło na Baltlabie i Amplifikatorze (ten ma przywieźć swoje kolumny), ja przytargam AA Phoebe (tylko nie śmiej się za głośno, bo już cisza nocna) - też chętnie je porównam z innymi kolumnami i na lepszych od mojego wzmacniaczach. MinimaAudio jest zajęta w tym terminie, więc spotkanie z nimi trzeba będzie zorganizować w innym terminie. Poza tym nie mam teraz kontaktu z Harvim, i nie chciałbym robić mu niespodzianek typu 10 dodatkowych par kolumn do odsłuchu i dwóch dodatkowych producentów. Myślę, że jeżeli spotkanie się uda (słuchacze i producenci zadowoleni, nie znudzeni, lokum pozostawione w stanie idealnym) to będą następne - wtedy można zapraszać kolejnych producentów.

Czy Twoje www nadal jest nieosiągalne? Chętnie obejrzałbym waszą ofertę. Interesowałaby mnie jakaś alternatywa do Phoebe, taka do delikatnego grania lubiące "zniknąć" (z Yamahą to może być trudne) - małe podłogówki lub monitory. No i cenowo podobne, lub tańsze.

Ma być wzmak przedewszystkim, i o niego pytałem pana Burskiego. Konstruktor sam naprowadził mnie na odsłuch swoich kolumn. Na dzisiaj wygląda to tak:

Baltlab - nowa wersja Epoki

Amplifikator - wzmacniacz i kolumny (nie wiem tylko czy obie wersje - Allumina i Fibra, czy tylko jedna z nich)

Zółty - AA Phoebe (o ile to już nie będzie za dużo, choć przyznam chętnie posłuchałbym ich z dobrymi klockami).

Minimaaudio, QBA - nie kontaktowałem się, jeżeli spotkanie się uda to następnym razem..... (QBY można posłuchać u QBY w razie czego).

Co do czasu to rzeczywiście, o ile nie poświęcimy (prawie) całej nocy (?!), to czasowo będziemy ograniczeni.

Nie widziałem nigdzie zdjęć nowego Baltlaba, konstruktor wspominał coś o premierowym pokazie na naszym spotkaniu. Niestety nie jestem w posiadaniu cyfrowego aparatu, może Harvi nas poratuje. Myślę, że wzorem innych spotkań mały foto-reportaż będzie dostępny na forum dzięki Lukarowi.

no jeżeli ma być taka, konkurencja ze strony producentów zestawów głośnikowych, to jesteśmy ustatysfakcjonowani :-)

Co do premiery naszego nowego modelu, mogę tylko zdradzić, że będzie on wyposażony we wstęgowy głośnik wysokotonowy...

Pozdrawiam!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.