Skocz do zawartości
IGNORED

Potrzebna pilna pomoc w sprawie sopranu.

Dreamer_1

Rekomendowane odpowiedzi

Czy można zastosować w głośniku paste termoprzewodzącą zamiast ferrofluidu? Jeśli tak to jak to się będzie miało do dźwięku??

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

https://www.audiostereo.pl/topic/6924-potrzebna-pilna-pomoc-w-sprawie-sopranu/

Bo ktoś mi kiedyś zaproponował takie rozwiązanie,a chwilowo nie posiadam ferrofluidu. Można to potraktować jako teoretyczne rozważanie:)

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Ze wszystkim sobie poradze,a chodziło mi wyłącznie o to co by było gdyby... :) Pozatym akurat miałem sopran wyjęty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.