Skocz do zawartości
IGNORED

Co nam gra w domu,czy jestesmy zadowoleni

dariusz964

Rekomendowane odpowiedzi

Serdecznie witam wszystkich kolegów forumowiczów. Mam taką propozycje ,ponieważ ciągle dzień w dzień jest mnóstwo podobnych pytań.Jaki zestaw kina domowego do 2000,3000,4000,5000 pln i tak w nieskończoność proponuje aby pomóc sobie i innym napisać jaki zestaw posiadamy ,co nam w nim pasuje,a co ewentualnie chcieli byśmy zmienić ,było by to przydatne każdemu a bardziej doświadczeni koledzy mieli by coś do przekazania tym początkującym.Każdy z nas kiedyś zaczynał,dlatego zachęcam do wpisów.Pozdrawiam.

Dariusz wydaje mi sie ze to nie ma sensu jak wpisze się tu 200 osób to i tak łatwiej będzie znaleźć temat w wyszukiwarce niż tu gdzie będzie 200 nieuporządkowanych wpisów. Co o tym sadzisz???

Sądzę, że pomysł jest niezły bo sam jestem na etapie wyboru sprzętu. Ale daro896 ma rację, że kilkaset nieuporządkowanych wpisów wcale nie ułatwi nikomu życia. Może dobrym pomysłem byłby oddzielny temat dla każdej kategorii (sprzęt do 2k, 3k, 4k itd.), tydzień na wrzucanie swoich propozycji a później zrobienie ankiety. Wtedy ktoś taki jak ja wiedziałby że np. w kategorii do 2000 pln, jeden zestaw poleca 60% forumowiczów, a inny tylko 15 procent.

Sądzę, że pomysł jest niezły bo sam jestem na etapie wyboru sprzętu. Ale daro896 ma rację, że kilkaset nieuporządkowanych wpisów wcale nie ułatwi nikomu życia. Może dobrym pomysłem byłby oddzielny temat dla każdej kategorii (sprzęt do 2k, 3k, 4k itd.), tydzień na wrzucanie swoich propozycji a później zrobienie ankiety. Wtedy ktoś taki jak ja wiedziałby że np. w kategorii do 2000 pln, jeden zestaw poleca 60% forumowiczów, a inny tylko 15 procent.

To już zależy od kolegów forumowiczów czy zechcą pisać o swoich zestawach i doznaniach słuchowych i wizualnych.ja np po swoich licznych doświadczeniach mogę zaproponować parę moim zdaniem najlepszych amplitunerów i wzmacniaczy kina domowego,nie konieczni e nowych i strasznie drogich.Napisze tylko że już kilkanaście osób którym podpowiedziałem co można kupić nie koniecznie wydawać fortuny jest bardzo zadowolonych,ja zresztą tez starałem się wyciągać z porad doświadczonych kolegów.Forum nie powinno dzielić lecz jednoczyć wszystkich użytkowników ,fajnie że nie ma już paru oszołomów.Nie muszę chyba wymieniać ich nicków bo większość wie o kogo chodzi.Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.