Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki amplituner do 500 zł...

hottt

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, to mój pierwszy post i zapewne przynudzam bo takich tematów trochę już naklepało ludzi, ale mam dylemat nad kilkoma ampami denona, otóż:

DRA-385RD (zebrał u Was dobre opinie)

DRA-545RD

DRA-735R

to tyle z denonów i jeszcze trochę yamah m.in.:

YAMAHA RX-395RDS

RX-570

Kolumienki mam nie za szczęśliwe, ale wolę dobrego ampa kupić, a potem ewentualnie dokupić jakieś paczki. Słucham generalnie rocka i jazzu.

Proszę o wasze opinie. Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/71190-jaki-amplituner-do-500-z%C5%82/

To nie ten dział! Wyrusz na poszukiwanie do działu kino domowe. Poza tym dwa posty niżej szukałeś już wzmaka za 500 zł. Zaśmiecasz.

A tak na marginesie, zastanawiam się skąd bierze się ta rzesza nowo powstałych użytkowników na AS? Czyżby to nowa szata graficzna forum

"Talking me at last to the World where uncertainty does not exist.

In Heaven or Underground..." - Mr. Doctor

To nie ten dział! Wyrusz na poszukiwanie do działu kino domowe.

Ma isc na kino domowe z ampami stereo?

A do autora. Zdecydowanie najlepszy i najwyzszy model z tych co podlaes to DRA-735R. Mialem takowego ze 2 lata i spisywal sie swietnie.

?👈

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.