Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie w okolicach łodzi dobrze naprawię głośnik basowy?

manioslawa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam głośnik basowy bayma 25 cm, na odlewanym koszu itd wmontowany w subwoofer, jednak wydaje z siebie dziwne dźwięki a mianowicie słuchać takie , stukanie pukanie, gra , tworzy nawet duże ciśnienie ale nie da się z tym słuchać. Potrzebuje kogoś sprawdzonego kto może ten głośnik naprawić w okolicach łodzi. Tylko kogoś kto zrobi to dobrze a nie jeszcze bardziej popsuje. Znalazłem jednego faceta powiedział mi 150-200zł za zrobienie tego no i daje gwarancję 2 lata tyle że też nei wiem czy to będzie zrobione tak jak trzeba. Dlatego proszę was o pomoc o jakiś dobry kontakt z moich okolic. Z góry dzięki za pomoc

czy warto go naprawiać?200 stówki to nie tak mało w sumie!sprawdź model głośnika i poszukaj czy jeszcze jest produkowany a jeśli tak to ile kosztuje nówka?ten sub to jest domowy czy samochodowy?

czy warto go naprawiać?200 stówki to nie tak mało w sumie!sprawdź model głośnika i poszukaj czy jeszcze jest produkowany a jeśli tak to ile kosztuje nówka?ten sub to jest domowy czy samochodowy?

Sub jest domowy, pod wieczór zrobię zdjęcia

Głośnik to dokładnie : BEYMA 10BR60 model w polsce chyba nie do dostanie, gdzieś tam na zagranicznej stronie cena 100$ więc wcale nie tak dużo jak na nowy głośnik

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

to jest to?bo jeśli tak to se odpuść!

Wydaję mi się że tak, tzn, odpuścic naprawę czy wogule ten głośnik?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

no naprawę za 200zł to napewno sobie daruję , poprostu szukam kogoś w okolicach łodzi kto zrobi to za mniejszą kwotę , niby jest pacet który naprawia głośniki i wziąłby za to około 60zł ale nie wiem czy nie spieprzy tego bardziej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.