Skocz do zawartości
IGNORED

PIONEER VSX-AX5I-S jakie głośniki 5.0 ???

marsinoino

Rekomendowane odpowiedzi

Bi-amping to nic innego jak wykorzystanie dwóch nieużywanych końcówek mocy ( surround back) do zasilania frontów. Oczywiście kolumny muszą mieć taką możliwość. Sekcja wysokotonowa i niskotonowa jest zasilana z osobnych kanałów. Co do Heco Celan - A no miałem okazję sobie dobrze porozmawiać z osobą, która posiada obydwa te zestawy. Użytkownik ten twierdził, że bardziej przypadały mu do gustu mniejsze monitory niż podłogówki w pomieszczeniu około 15m2. Sugerował też przeniesienie 7xx do większego pomieszczenia bo bas przysłaniał według niego resztę pasma. I to tyle co wiem na ich temat. Osobiście słuchałem w sklepie więc nie podpisze się pod tą recenzją. Jednak dla mnie sporo lepsze od tych JBLi

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.