Skocz do zawartości
IGNORED

zegnam szanowne Forum

Vinyl_pl

Rekomendowane odpowiedzi

McGyver >>>

Podstepnie zlozylem wizyte w Stolicy i zaszedlem "przypadkiem" do Muzanta. Kupilem 3 sztuki. min dawno niewidziana u nas plyte polskich nagran z Symfonia Psalmow Strawinskiego pod dyr Wodiczko. To rarytas przynajmniej dla mnie. cena 5 zl. tego dnia na bilet MPK wydalem wiecej.

ciekawe co Muzant przywiozl z trojmiasta (byl na jarmarku dominikanskim)

Trafiają mi się czasem winyle w idealnym stanie nawet i po złotówce. A mój gówniany koszmarnie brzydki (stąd zainteresowanie konstrukcjami DIY) patefon gra jak na razie lepiej niż CD. Ludzie nie mają świadomości, ale to dobrze dla takich jak my.

Fadeover & JJP,

Wlasnie dostalem cynk ze zastanawiacie sie nad wyborem wkladki do waszego DIY projektu z zastosowaniem SME 3012 II.

Jak sie zapewne domyslcie jest to legendarna dzwignia, szczegolnie popularna na dalekim wschodzie. W Japoni numer 1 na w turnym rynku.

Ta dzwignia nalezy do grupy (high mass) wiec by polecalbym igly z niska (compliance). Jedna z popularnych i sprawdzonych zwiazkow jest dobry, klasyczny Denon 103 w cenie bardzo przyzwoitej.

Natomiast, najlepszym partnerem byl by kultowy Ortofon SPU, SPU Royal GM, Classic A czy najnowszy SPU 85 Anniversary ale to juz duzo pieniedzy i bardzo specyficzny dzwiek.

Shelter'a nie polecilbym z ta dzwignia.

Hello, Vinyl_Pl....czy jakiesz nowe biale kruki zdobyles?

Pozdr.

“I drink a great deal. I sleep little and I smoke cigar after cigar. That is why I am in the two-hundred percent form” Winston Churchill

Lacri >>>

Jezeli dojdzie do transakcji miedzy nami o ktorej wspominalismy "on e-mail" to bedzie to moj 1 bialy (srebrny) kruk (szelter) od czasu straty pracy....

powiedz czy Ty dostales i sluchales Latajacego Holendra Wagnera pod Karajanem?

pozdr. Vinyl_pl

Vinyl, czy Twój PM 7000 był tuningowany? Chodzi mi o phonostage, który działa mi na nerwy od czasu nabycia Denona DL110 (na podstawie odsłuchu, co w naszym kraju częste raczej nie jest).

Lacrimoza!

Czy masz ewentualnie "korzystniejsze" ceny na szeltera niż te za które można nabyć na np. Stereofilu czy Ebay?

I tak na marginesie z jakiej części ...nów jesteś. Prawdopodobnie w ciągu kilku miesięcy powinienem być na Twojej półkuli ze dwa razy. Może więc mi coś pokażesz ciekawego ze sprzętu???

Vinyl_Pl-

Latajacego Holendra jeszcze nie kupilem , byl jeden osiagalny ale stan byl nie do przyjecia. Przykro slyszec ze byles bez pracy, ale mam nadzieje ze juz sobie cos znalazles i jestes zadowolony.

Pozdr.

“I drink a great deal. I sleep little and I smoke cigar after cigar. That is why I am in the two-hundred percent form” Winston Churchill

Zydelek->>>

Moje ceny sa najbardziej korzystne jakie sa na internecie. Dlatego wlasnie moje ogloszenia na Audiogon/Stereophile zostaly usuniete bardzo dawno, i w sumie nie mozna reklamowac nowych produktow z rabatem. W kazdym badz razie moje ceny sa nastepujace;

501 MKII-$675.00

901-$1150.00

90X-$1995.00

Ceny zawieraja przesylke do kazdego miejsca na planecie.

W tej chwili wszystkie Shelter'y ktore mialem zostaly sprzedane. Rynek na nie wysechl (bottom fall down)

Narazie nie mam planow zamawiac. W tej chwili Transfiguration i Koetsu sie sprzedaja i bede mial swieza dostawe. Jezeli tylko Ciebie interesuje Shelter to sprawdzaj tutat na audio.lukar ogloszenia pod inne ta umiesczam wszystkie analogowe zabawki ktore moge oferowac forumowicza.

Jak bedziesz na tej pokuli to daj znac.

Pozdr.

• 1 rok później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.