Skocz do zawartości
IGNORED

Exposure super X - prośba o informacje

mariuszdab

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Na temat tego wzmacniacza na forum nie ma nic, w necie tez nic nie znalazlem.

Prośba o ewentualne informacje na temat Exposure superX, moze ktos go slyszal lub posiadal.

Mam dylemat, jestem w trakcie wymiany wzmacniacza. Biore pod uwage sprzet uzywany do 2500zł.

Mysle o Meridianie 551, Electrocompaniecie ECI2, wspomnianym wyzej Exposurze i..... tu moze

cos jeszcze innego polecicie i doradzicie. Posiadam cd Meridian 206 na TDA1541S. Kolumny podlogowe Epos.

Przede wszystkim zeby nie bylo za jasno, chlodno, klinicznie. Nie chciałbym rowniez brzmienia zbyt cieplego,

ma byc naturalnie, nie miękko, przestrzennie ze wskazaniem na dynamike.

Pozdrawiam i z gory dziekuje.

Na temat tego wzmacniacza na forum nie ma nic, w necie tez nic nie znalazlem.

Znajdziesz (trochę na forum, całkiem sporo w sieci) jak wpiszesz w wyszukiwarkę poprawną nazwę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Poprawna nazwa jest taka jak podalem EXPOSURE SUPER X, nic nie znalazlem na temat tego wzmaka, to ten wzmak:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam! Polecam ECI 2, to naprawdę kawał b. dobrego wzmacniacza, który powinien spełnić oczekiwania. Exposure X to najtańsza integra tej firmy ze starszej linii( zresztą dużo lepszej od nowej) nie wiem jak gra, ale miałem XX Super i był to naprawdę dobry wzmacniacz

Odnosnie Exposure Super XX jak rowniez X, terminale kolumnowe akceptuja tylko wtyki BFA czy wydaje mi sie?

Tak to przynajmniej wyglada na zdjeciu

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Odnosnie Exposure Super XX jak rowniez X, terminale kolumnowe akceptuja tylko wtyki BFA czy wydaje mi sie?

Tak to przynajmniej wyglada na zdjeciu

Ukryta Zawartość

Wszystkie Expo mają takie terminale - nie musi być BFA - zwykły banan też da radę ;)

Ukryta Zawartość

bedziesz miał to co chcesz.Ten Exposurue własnie taki jest - neutralny,miałem go długo,duza dynamika,mikro jak i makro,kontrolowany bas,przestrzenna rowna srednica,raczej na lini głosnikow,nie wychodzi na sczescie przed szereg,duzo powietrza w dzwieku,bierz go czym predzej bo to rzadkosc!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.