Skocz do zawartości
IGNORED

Proszę O Radę - Cd

NaSs

Rekomendowane odpowiedzi

Prawdopodobnie tak by było tylko teraz pytanie. Czy dobrze dobierze się wzmacniacz do kolumn?

Nie wiem czy dobierzesz dobrze ale niewątpliwie zwiększysz znacznie prawdopodobieństwo poprawnego zestawienia gdy przyjrzysz jak to zrobili bardziej doświadczeni koledzy. Poszperaj np. na forum - zdaje się, że jest nawet możliwość przeszukiwania zawartości wpisów "o mnie".

Zawsze to tylko wzmacniacz używany i nie wiadomo czy nie było w nim jakiejś ingerencji itp.

Kupuj używany sprzęt od audiofila a nie od złomiarzy - szansa na trafienie egzemplarza niegrzebanego znacznie się zwiększy.

I zawsze pozostaje wielka nie wiadoma czy inwestycja 2000zł w ogóle się opłaci.

Opłacalność inwestycji w audio to rzecz bardzo względna i dyskusyjna. Myślę, że nikt Ci na tak postawione pytanie rzeczowo nie odpowie.

Harman nie produkował dobrych odtwarzaczy, które obecnie można by kupić do 400 zł. A na 7725 czy 980 to za mało. Poszukaj wśród najwyższych modeli każdego z producentów japońskich - na pewno będzie lepiej i w 400 zł się zmieścisz.

Denon PMA-1500R (lub starszy 1055R) lub Marantz PM8000 plus moze do tego Cd Denon DCD-1550AR? Akurat bys w 2 tys sie zmiescil. To akurat propozycje z okolo 2000r. Mozna jeszcze cos ze starszych wybierac. Moze Marantz PM78?

?👈

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.