Skocz do zawartości
IGNORED

Pomoc W Ustawieniu Kolumn

Bassfreak

Rekomendowane odpowiedzi

witam , po wielu nie udanych próbach związanych z brakiem basu .... nie uwierzycie ..... USTAWIŁEM KOLUMNY !! no prawie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ak teraz wszystko stoi : czerwony - głośniki , zielony - pufa i krzesło , brąz - biurko , róż - łóżko , niebieski - szafki .bass jest teraz BARDZO przyjemny ale tak jak by tylko z lewej strony tz od głośnika który stoi w prawie kącie , na harmanie jak zrobię balans na prawy głośnik to w porównaniu do lewego nie daje basu , działa na 100 % bo głośnik rusza się identycznie jak w lewym , również powiew z bass reflexu jest taki sam

czy teraz jedynym sposobem na dobre ustawienie dla mnie to zakup dłuższych kabli do głośników i postawienie oby dwóch prawie w rogach ? wtedy biurko by stało na środku pokoju

będę BARDZO wdzięczny za rade ^^

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

szukam sam nie wiem czego :P

https://www.audiostereo.pl/topic/72677-pomoc-w-ustawieniu-kolumn/

Szczerze powiedziawszy, to chyba najgorsze z ustawień jakie na tym forum i w ogóle na oczy widziałem.

Ja na Twoim miejscu spróbowałbym coś w ten deseń, ale najpierw wywaliłbym przynajmniej jedną szafę, to od razu pokój się zrobi dużo bardziej ustawny.

Ukryta Zawartość

post-6358-075529700 1287438104_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

kurde z wywaleniem jakiejś szafki to trochę lipa bo nie będę miał gdzie pochować moich "gratów" :P , co do szafy która na moim rysunku jest w lewym dolnym rogu , ona jest raczej nie do przesunięcia bo to jest masywna szafa

co do pierwszego rysunku miałem podobne ustawienie tylko że biurko było prawie przy samych drzwiach , co do ustawienie pod oknem , myślisz że będzie dobre ? bo je się że basu znowu nie będzie

ps. czemu to ustawienie co mam teraz jest aż TAK złe ?

jak cos to pokój ma 11m2 (2.70x4.30)

szukam sam nie wiem czego :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.