Skocz do zawartości
IGNORED

Radmor 5102 podłączenie głośników i anteny

jakubinho

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Znalazłem dzisiaj na śmieciach Radmora 5102. Chciałbym sprawdzić czy on działa, jednak tutaj jest mały problem. Otóż do komputera nie mam go jak podłączyć, bo kabla nie mam, ale chciałbym sprawdzić radio.

Mam teraz pytanie, posiadam kolumny mildton, chciałbym je podłączyć tylko, jak?

Np. głośnik lewy przedni ma tam jakby 2 dziurki. Wsadzić w obie, czy tylko w dolną.

Słyszałem także, że te Radmory odbierają radio na kawałku drutu, czy jak odetnę trochę kabla głośnikowego to są szanse? I gdzie podpiąć w razie czego ten drut?

• Moderatorzy

kiedyś w polskim sprzęcie stosowało się wtyki: mały bolec + prostokąt pewnie masz coś takiego, odkręć obudowę i spróbój podłączyć na krótko, co do anteny to sprawdź ile ma om , bo na koncentryku(75) może dobrze nie zagrać, na drucie grało dobrze chyba tylko dla miłośników Jedynki na długich w mono....., zobacz jakie masz w nim ukf bo może stary zakres a wtedy złapiesz bardzo mało stacji

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.