Skocz do zawartości
IGNORED

Dzielny, prężny, ale ...

mamel

Rekomendowane odpowiedzi

mnie tam nie bawisz czlowieku, nie wiem po co tutaj jestes i jakbym byl na Twoim miejscu juz bym odszedl po tych kilku kompromitacjach...od kilkunastu godzin nie moge sie dowiedziec jakie mechanizmy decyduja o tym, ze ktos taki jak Ty Yamnick pelni funkcje moderatora na forum....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Piotrze - znam Cie lepiej, niz bys sadzil, jak i Twoj styl i dokonania...

W kotka i myszke mozemy sie dlugo bawic, czemuz to ja mialbym rekawicy nie podjac i nie bawic sie tak dobrze jak Ty, czy inni biesiadnicy... ?

DOBREJ ZABAWY NIGDY DOŚĆ,ale

prezes site zrezygnował i moderatorów zbanował?))))

to wiadomość niesłychana,choć wolałbym,by

JÓZWA-wreszcie dostał zasłuzonego bana!!!

mamel, no Yamnik nie zamknie, widze, ze to rozsadny czlowiek... ale jak franc wroci to na 100% zamknie... :)

aha! pierdolami sie tu zajmujecie, a tu sie dzieje na swiecie!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

ps.Yamnik-zajarzyłeś-bo wiemy obaj,że jesteś długi jak wonż-tylko swój system popraw bo nie gra-więc raczej

nie mówmy o dokonaniach w tej sferze tzn.audio,bo posiadamy inne też ważne cechy-ktore nas różnią.

ps.przy okazji poklep po plecach ode mnie Frantza-ok.)))

stary audiofil - ciekawe, oceniac "co gra i jak gra" bez odsluchu :) Coz, faktycznie, tak znakomitemu przedmowcy jam butow czyscic niegodzien - wszakze On zna dzwiek mojego systemu tylko moje "O mnie" czytajac, moze (?) z opowiesci...

Faktycznie, jam do funkcji audio-guru (ktory dzwiek po literkach ocenic umie) nie bede kandydowal, chapeau bas, za wysokie progi...

P.S. Przy okazji - sam sie postaraj o takie pieszczoty, skoro jestes tym zainteresowany...

Primodium. Medium. Finis.

• Redaktorzy

W takim razie proponuję zakończyć dyskusję, bardzo miło, że Yamnick przeprosił urażonych, a zakazu pisania jak widać nie ma.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.