Skocz do zawartości
IGNORED

Amplituner do kina domowego

lukaszek19831

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję za rady na pewno będą pomocne, parę rzeczy mi się wyjaśniło. Szkoda, że trudno by mi było zabrać kolumny do sklepu, gdyż najbliższy mam prawie 50km od domu, a do tego jedna kolumna waży 35kg i ma koło metra. Ale i tak muszę jeszcze nabyć tyły i centralny oraz DAC i wzmacniacz (na wszystko chcę wydać do 10tyś), wiec do odsłuchu wezmę coś z polecanych na Forum Monitor audio lub KEF i jeśli spodoba mi się brzmienie, to może przyjdzie czas na zmiany również frontów, a ze sprzedażą swoich na szczęście nie będę mieć problemów.

• 2 miesiące później...

Witam kolegów wiem ze nie ten post ale dokładnie sie nie orientuje. Miałbym pytanie o ten sprzęt

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Będzie grał w pomieszczeniu ok 23m2 służyć bendzie głównie do słuchanie muzyki i mniej filmów. Kolumny podobają mi sie niesamowicie ale kwestia gustu, tylko jak z tym pod względem technicznym? Proszę o pomoc subwoofer bo wiem ze raczej będzie potrzebny ? Pozdrowienia

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.