Skocz do zawartości
IGNORED

Chińska lampa do rockowego grania

mack10

Rekomendowane odpowiedzi

albo w MC-10L wstaw KT77 - będzie inna bajka jak z EL34

"cieższy rock i metal to 6550 i KT88" - Adaś - 34-ka na trafach Acro też budziła takie zastrzeżenia?

Przybliż treść tej "bajki". Szukałem najtańszych kt77 - ok 150 zeta za sztukę toż to letkie przegiencie ...

"cieższy rock i metal to 6550 i KT88" - Adaś - 34-ka na trafach Acro też budziła takie zastrzeżenia?

Musiałbym jej posłuchac na czytelniejszych kolumnach :). Doskonale pamiętasz jaka niezrozumiała buła się robiła przy Dream Theater. Przyznaje jednak - podejrzewam, że na co dzień gra to rewelacyjnie...

Przybliż treść tej "bajki". Szukałem najtańszych kt77 - ok 150 zeta za sztukę toż to letkie przegiencie ...

Z KT77 rewelacyjne są Genalex - Gold Lion. Mam jeden komplet. Słabo u nich z przestrzenią, ale maksymalnie wyciagają średnicę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Musiałbym jej posłuchac na czytelniejszych kolumnach :). Doskonale pamiętasz jaka niezrozumiała buła się robiła przy Dream Theater. Przyznaje jednak - podejrzewam, że na co dzień gra to rewelacyjnie...

Z KT77 rewelacyjne są Genalex - Gold Lion. Mam jeden komplet. Słabo u nich z przestrzenią, ale maksymalnie wyciagają średnicę.

Ukryta Zawartość

Czyli coś kosztem czegoś i ta cena :0, dla mnie gra nie warta świeczki. Gdybym założył wydatek większy niż 150zł za lampkę pewnie stałby u mnie wzmak na 2a3 lub 845... thx !

Ukryta Zawartość

"34-ka na trafach Acro też budziła takie zastrzeżenia?"

chyba słyszymy jednak absolutnie odmiennie

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

"34-ka na trafach Acro też budziła takie zastrzeżenia?"

chyba słyszymy jednak absolutnie odmiennie

Mamel

Ty już nie słyszysz tak jak i ja)))}}

Umieć usłyszeć to jest sztuka!!!!Podobno mowiły tak o tym na przystanku autobusowym dwie sąsiadki-jedna mówi

wszystko takie drogie-pozyczam i mam długi,druga mówi-ja mam też długi,a trzecia podchodzi i się pyta-gdzie on mieszka?)))))

ps.a gdzie Whitesnake[biały wąż]ma uszy???

Mamel do mnie na pw szybko pisze,

że najlepiej słyszy w nocy-ciszę.

Starzy już jestesmy i problemy mamy-

lecz gwarantuję na 100%-nie z uszami!!!

Nie wierzę :).

Jak to jest?

Obaj z mamelem słyszymy podobnie.

Whitesnake nie wierzy,że mamel i on sam słysza odmiennie-wiec kto jest głuchy wreszcie.....lub ma słuch ..nietoperka???

ps.nietoperka zjadł wąż!!!.......to może on słyszy najlepiej?)))))

A co sprawdziłoby się z B&W 603s3 (90dB) w ostrym graniu (np. Tool) i jazzie? Czy one w ogóle nadają się do lampy? Słuchałem ich w zestawieniu z Amplifonem 40II i nie rzuciło mnie to na kolana... Czy np. yaqin z 2A3 da radę? Pokój ok. 25m2. Będę wdzięczny za poradę.

Witam

Zastanawiam się nad zakupem chińskiej lampy gdzieś w granicach do 2,5kPLN. Muzyczka jaka ma z tego popłynąć to raczej ostrzejsze rockowe granie. Który wzmacniacz możecie polecić. Któryś z Yaqin 'ów, Xindak 'ów , a może Music Angel ?

Polecam Xindaka MT 3. Kosztuje ok 2400zł i gra bardzo dobrze, mocno i rockowo. Słyszałem wiele pozytywnych opinii o tym wzmaku również od wielu moich zanjomych. Ten wzmak do 2,5 K nie ma konkurencji.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.