Skocz do zawartości
IGNORED

KTÓRE DVD MA NAJŁADNIEJSZEGO PILOTA

yasper

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o opinię i uwagi gdyż mam poważny problem:

Nie wiem czy ładniejszy jest pilot Pionieera czy Yamahy lub Marantza albo Denona a moze Harman/Kardona,

sam juz nie wiem, a przeciez wygląd pilota jest bardzo wazny, wicie rodzina, sąsiedzi.

Zwracam się przede wszystkim o wypowiedzi zaawansowanych i znających się na rzeczy ekspertów tj.Theleiego28, Mariusz], Joski, Avathara.

Oczywiście wypowiedzi innych Forumowiczów będą także bardzo mile widziane, ponieważ problem jest poważny i naglący :))))

Oczywiście Yamahy ;-) I nie dlatego że sam posiadam :-p

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

yasper dałbyś już spokój cholera,co z tobą ta yamaha zrobiła!! ja mam yamahe wychwalam ja od czasu do czasu ale nie dałem się już tak zwariować jak ty!!!! myślisz że takimi głupimi dogadywaniami coś zdziałasz!! powiedział bym że niezle ośmieszasz firme jaka jest Yamaha!! chłopie skończ już to bo to jest naprawde tragiczne!!!

Yasper - masz problem?? - to idz z nim do psychologa a nie zasmiecaj forum. A za pilota proponuje patyk o dlug dzielacej Cie od dvd, w sam raz dla Ciebie o bedzie prosty w obsludze - wiec ne bedziesz musial glowkowac jak go rozgrysc - a mozebedziesz musial??

heh :)

Rozumiem Yasper, że poczułeś się urażony ostatnią rozmową z nami, i to są twoje mechanizmy obronne?

Żałosny jesteś...........

A jeżeli chodzi o piloty to powiem krótko, ŻADEN pilot od sprzętu z dolnej półki jakoś mi nie przypadł do gustu, a już szczególnie dvd !!! Same plastikowe badziewia nadające się tylko na śmietnik. Jeżeli miałbym wybrać ładnego i uniwersalnego pilota, to za rozsądną cenę kupił bym sobie (i pewnie to zrobię) jakiegoś OneForAll albo Radio shack !!!

pewnie o nich Yasper nie słyszałeś? bo i po co.............. na wszelki wypadek załączę kilka zdjęć.

Pozdrawiam :D

[obrazekLUKASZ-105340_1.jpg] [obrazekLUKASZ-105340_2.jpg] [obrazekLUKASZ-105340_3.jpg]

seba,

A właśnie że nie są takie drogie. Ceny, przynajmniej w stanach, wachają się w granicach 80 dolarów. Nie wiem ile te cuda mogą kosztować w Polsce, ale to już nie moje zmartwienie, bo tak się składa, że za dwa miesiące zmykam sobie do krainy hamburgerów i tam go sobie kupie :D

mciej,

Można by rzec wszystko co prawdziwy uniwersalny pilot robić powinien !!! :D

dla ludzi ze słabą wyobrażnią, polecam krótką symulacje możliwości OneForAll Kameleon :D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

miłego oglądania.

Ukryta Zawartość

Właśnie sprawdziłem, że na ebay, kameleony kosztują w granicach 60 dolków !!! A o już jest rewelcacyjny stosunek cena-jakość !

ide spać bo zaraz ptaszki zaczynają ćwierkać!!! :D

Yasper licze na jakąś konstruktywną odpowiedż ! Zaskocz nas ! :D

Pozdro

popatrz na

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) files/index.html

to znajdziesz cos ciekawego (lacznie z testami, zaletami, programami do programowania GUI, gotowymi kodami itp).

Wlasnie sobiekupilem w stanach Philips Pronto Neo 500 za 146$ (w Niemczech 250EUR) i licze na to ze pozbede sie moich jedenastu pilotow doprowadtajacych mnie do szalu...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) cgi-bin/files/rcfiles.cgi?area=neo

xajas

www.jaschiks.com

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

xajas: daj znać jak tam użytkowanie tego gucia ... moje 6 pilotów rozsianych po całej kanapie też mnie zaczyna załamywać :-)

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Jesko =>

Gdybys przypadkiem zachaczyl o Toronto daj znac :)

a radioshack to (...) i radze omijac z daleka ;>

p.s.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Slav,

Niestety będe stacjonował w Bostonie, do Toronto bedę miał szmat drogi, a szkoda bo oprócz Ciebie (rozumiem że tam mieszkasz) mógłbym odwiedzić Denon Lovera! :D

A jeżeli chodzi o Radioshack to czemu nie polecasz? i o co chodzi z tą stroną którą podałeś? czyżby ta firma zajmowała się dystrybucją innych sprzętów? troche poszperałem i zauważyłem, że niektóre modele AllInOne są zabujczo podobne jeżeli nie takie same jak Radioshack. Szczególnie modele europejskie, wiesz może o co tu chodzi?

Pozdrawiam

Jesko=>

Tak myslalem...

Co do RadioShack to produkty oferowane przez ta kompanie nie przedstawiaja zadnej wiekszej wartosci. Sam sie o tym przekonalem. Pod wzgledem jakosciowym to 3 liga. Kupuje tam zazwyczaj plyty cd-r.

Cos ostatnio Denon Lover sie nie udziela, chyba, ze zmienil nicka, tez mam do niego "romans" ;>

jesko: jedyny produkt jaki mam z RadioShack to digital SPL meter - super wygodne ustrojstwo do ustawiania poziomu poszczególnych głośników w kinie. Dobrze wykoane i zero problemów. Jednym słowem polecam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.