Skocz do zawartości
IGNORED

Potrzebny nowy wzmacniacz

mad_inside

Rekomendowane odpowiedzi

Mam znowu problemy z moimi glosnikami JBL E100.

Potrzebuje kupic nowy wzmacniacz a wlasciwie przedwzmacniacz. Moj stary Harman Kardon 3380 zdechl. Nie wiem do konca czemu ale zabral ze soba takze midy i twittery z E100.

Chcialbym kupic teraz sam przedwzmacniacz/receiver, ale taki zeby sie juz nic nie stalo.

wlasciwie to chcialbym wiedziec czy mam kupic wzmacniacz i przedwzmacniacz czy tez moze 2 osobne wzmacniacze, zeby oba glosniki mialy wlasne.

Chce kupic cos dobrego. tamtym razem bardzo malo wiedzialem, a z pomoca miliona osob z netu nie kupilem wlasciwego sprzetu. Teraz chce kupic to co nalezy.

https://www.audiostereo.pl/topic/74588-potrzebny-nowy-wzmacniacz/

Chodzi ci o koncowke mocy i przedwzmacniacz chyba?

Monoblokow do tych kolumn to chyba nie warto kupywac...

Mozesz kupic tez normalny wzmacniacz, z jakims zapasem mocy i dobrym kontrolowanym basem, bo te JBL maja go az nadto.

?👈

nie wiem wlasnie. H/K 3380 oferowal 2x80W, a kolumny wołały 2x120W.

Dlatego zainteresowalem sie H/K 3490, ktory oferuje 2x120W.

Sprzedałem Crown XLS-202 poniewaz chcialbym miec juz 1 normalnie wygladajacy sprzet. A tak, uzywalem obydwa na raz. Crown jest brzydki, ale dobrze sprawowal sie na imprezach.

A wiec co wybrac? Czy jedyna opcja jest ten wspomniany H/K3490 ?

Naprawde nie chce juz sie pomylic, ani czegos spalic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.