Skocz do zawartości
IGNORED

Zyzio i Darkul - próba pojednania

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Panowie nie wiem jak Wy ale ja mam dosc juz tych naszych klotni i mysle ze trzeba cos z tym zrobic. Kazdy z nas ma jakies doswiadczenie choc roznia nas poglady. Mysle za kazdy z nas moglby doradzic i pomoc niejednemu forumowiczowi ktory ma problemy z doborem sprzetu. Darkul- doceniasz brzmienie dvd po upgrade i wspolczesnych dac'ow OK to Twoja sprawa i niech tak zostanie. Ja nie bede wiecej juz tego kwestionowal. Zyzio jestes zadowolony ze swojego Rotela - gra ladnie i sprawdza sie na muzyce ktorej sluchasz OK nie chce sie wiecej klocic. Nie chce tez zebyscie obaj wysmiewali sie z mojego Pioneera ( ktorego nota bene juz prawie nie mam bo znalazl sie kupiec ) moim zdaniem to naprawde dobre cd a swoja opinie opieram na porownaniach brzmienia ( subiektywnych jak kazde porownania ). Moje nowe cd to Yamaha CDX 1030 na razie po czesciowym upgrade i tu musze przyznac racje Darkulowi bo 1-bitowe dac potrafia grac bardzo dobrze ( tutaj sa Delta-Sigma o rozdzielczosci 20-bitow i to az 4 ). Jest na pewno lepsze od Pioneera i doskonale nadaje sie do upgrade.

PRZEPRASZAM WAS ZA WSZYSTKIE ZLOSLIWOSCI Z MOJEJ STRONY to na pewno sie nie powtorzy i mam nadzieje ze uda nam sie niejeden raz RZECZOWO podyskutowac na rozne tematy tu na forum.

Pozdrawiam Was i wszystkich forumowiczow. Rafal G ( discomaniac71 to tylko nick zwiazany z praca - dla siebie slucham rocka klasycznego i progresywnego choc nie tylko )

PS Juz niedlugo zamieszcze tu recenzje brzmieniowa Yamahy 1030 i opisze drobny na razie upgrade chcialbym znac Wasze opinie na ten temat ( takze Zyzia i Darkula )

https://www.audiostereo.pl/topic/7483-zyzio-i-darkul-pr%C3%B3ba-pojednania/
Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Pewnie ze nie! Skoro Ci sie podoba... Radze jednak zebys posluchal czegos innego a pewnie zmienisz zdanie. Na poczatek np Yamaha do kina domowego w sam raz. Pozdrawiam i czekam na opinie po odsluchu.

=> discomaniac71

W porządku, wyciągam rękę do zgody. Ja też przepraszam za nieco za ostre czasami słowa. Forum powstało po to, żeby dzielić się swoją wiedzą, wymieniać poglądy, dyskutować - nie każdy przeciez musi mieć takie samo zdanie na każdy temat - sęk w tym by dyskutować spokojnie, bez zbędnych emocji :)

Pozdrawiam.

discomaniac71: znaczy się porónanie mam takei w aucie taty jest komplet głośników JBL seri GTO + radio Alpine (nie wiem czy ktoś zna...) i po porównaniu to Technics wysokie tony słabsze ma od JBL średnie tony niestety ze wzg. na to że jest to seria GTO są bardzo słabiutkie ( tu plus dla Techa ) a niskietony hmm JBL ma twardszy bas szybszy a Technics taki hmm miękki ciepły ... nie wiem jak to opisać więc chyba nie jest źle ... Yamahy zestawów słuchałem bardzo przyjemne :-) ale niestety droższe od Technicsa ...

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Veylor zastanawiam sie dlaczego porownujesz sprzet badz co badz domowy ( Technics ) do samochodowego ( Alpine ). A swoja droga Alpine to naprawde swietny zestaw do auta w polaczeniu z JBL-ami. Zalezy jeszcze ktory model... A Yamaha jako kino domowe ( bo o tym pisalem ) wg mnie brzmi swietnie szkoda tylko ze nie gra tak dobrze jako wzmacniacz stereo ale nie mozna miec wszystkiego naraz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.