Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

wladziu zapomniał, ze to początek sezonu.do końca jeszcze ho ho.do tego czasu ze dwóch trenerów boss zmieni, zatem wladziu polecam troszkę cierpliwości.wladziu dał głos

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Dobry mecz Polonii,na dość wysokim poziomie jak na naszą ligę i kto wie czy nie będą walczyć o LM.

Po tym co Lech pokazał z Widzewem,można obektywnie sądzić,że Polonia to kandydat na majstra jest.

Bardzo bym chciał by Polonii się wreszcie udało.Za Wisłą nie przepadam,za Lechem też(są bez jaj)Legia ma cieniasa trenera...to kto jak nie Polonia?Pogoń?Zanim się wygrzebie z tej 1-ligi to hoho..może potrwać a więc kibicuje Polonii.

chcieć można, niezależenie kto będzie mistrzem i tak azerbejdżan nas rozjedzie.polska piłka to dno, obudźcie się.na szczęście rusza premier league

Brawo Polonia.

Kibic L

L dziś bez pomysłu i bez ogrania, a przede wszystkim bez Janka M. L będzie miała trudno w tym sezonie jeśli nie zacznie grać . Skandalem jest brak możliwości obejrzenia tego meczu na żywo dla kibiców L. Do zobaczenia w poniedziałek na craxie! Oby nowe gwiazdy zaświeciły jasnym światłem...

coś o kadrze

"FN": piłkarze załamani Smudą"

"

"Treningi praktycznie za każdym razem wyglądają tak samo. Dziadek, gierka i to wszystko. Żadnej taktyki. Dlatego potem nic dziwnego, że wychodzimy na boisko i wyglądamy jak zbieranina przypadkowych kopaczy" - cytuje słowa jednego z reprezentantów serwis futbolnews.pl."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

junior z regałów będzie kierował reprezentacją;-ppp

imho nie żartując trenerem powinien zostać obcokrajowiec z piłkarskiej nacji,

tragiczne jest to, że zapewne wielu z forum jest kibicami piłki nożnej.chodzą na tych grajków i się wkurzają.może lepiej kupić dobre tv wykupić abonament na cyfrę i zapodać meczyk jak np.wczorajszy tottenham - mc

Eee tam z pustego,widzieliście jak oni grali?Bez pojęcia,bez żadnej taktyki.To ewidentna wina trenera.Podobno puścił farbę któryś z reprezentantów zagranicznych,że u Smudy jest gra w dziada i nic więcej.Bez taktyki,omówienia meczu i przeciwnika.

to jak to.smuda nie jest zły.ja bym chciał jednego.aby w końcu przyszedł trener z zagranicy, ale nie jakiś piłkarz sprzed 4lat, petrescu, simeone etc.nie wiem może jakiś mark hughes, schuster czy też hiddink.chodzi o to aby wstawił naszym grajkom w dupę porządnie na treningach, aby pokazał jak gra cała Europa i świat.przecież w ligach zagranicznych zapieprzają na treningach a u nas...jak ktoś wspomniał w dziada grają

Ukryta Zawartość

Nowy stadion , premia od komuchów z ITI

i miał być remis.

Ale i tak bedzie Cracovia walczyć o mistrza, i wiem co mówie bo transfer napastnika jest dogrywany.

i to jakiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ukryta Zawartość

broy

Jakie 11 sekund?Najpierw musiał wstać,bo z piłką leżał.Te durnie z canal+ zaczeli mu liczyć od momentu złapania.Bzdura.W doliczonym czasie na 1min.przed końcem?Pokaż mi mecz z ostatnich 50lat,gdzie by to odgwizdano.To zwykły i bezczelny druk...koleżeński i lizusowski.

No, trochę długo wstawał...Głupia sytuacja i przypadkowy gol dla Legii. Szkoda Cabaja, bo bardzo dobrze bronił, choć nasz bramkarz też się przełamał na szczęście. Brawo pasy za postawę. Fajny doping, tak trzymać. Natomiast martwi mnie niedyspozycja strzelecka legionistów, szczególnie niemoc nowych nabytków. A mówiłem kupić kiedyś Lewandowskiego, a w zeszłym sezonie Adriana Mierzejewskiego z Polonii. No i po jaką cholerę Skorża wystawia jednego napastnika??? Na szczęście walnął się w łeb w drugiej połowie.

pzdr wszystkich kibiców

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.