Skocz do zawartości
IGNORED

DENON vs HK - nie dojdziesz, który lepszy!

Czeski_film

Rekomendowane odpowiedzi

Nic nie ma w sieci... oj chyba wezmę jakiegoś taniego PMA-495 albo coś zbliżonego - posłucham dopóki się nie "uaudiofiluję" i poszukam jakiegoś ciacha. Jest pełno 480 ale znawcy odradzają tę serię :)

Czeski_film - zazwyczaj dobry sprzet jest zadko dostepny wiec trzeba czekac albo szukac, najlepiej troche dalej jak tylko allegro,

a druga sprawa, nie bierz tego pma495, chyba ze nie masz na czym sluchac to mozesz wziasc na tzw. "przetrzymanie" czyli bierzesz przecietny sprzet i dalej szukasz dobrego jak znajdziesz to kupujesz a nastepnie sprzedajesz przecietny

chwilowy brak działalności w audio.

Czeski_film - zazwyczaj dobry sprzet jest zadko dostepny wiec trzeba czekac albo szukac, najlepiej troche dalej jak tylko allegro,

a druga sprawa, nie bierz tego pma495, chyba ze nie masz na czym sluchac to mozesz wziasc na tzw. "przetrzymanie" czyli bierzesz przecietny sprzet i dalej szukasz dobrego jak znajdziesz to kupujesz a nastepnie sprzedajesz przecietny

Dokładnie tak samo chcę zrobić... biorąc pod uwagę, że jestem kompletnie świeży w temacie, myślę, że na razie nie odczuję różnicy, a i później - jeśli miałbym przechodzić na coś bardziej "grającego", ta różnica sprawi mi większą przyjemność...

Tu był świetny sprzęt za małą kasę

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I w odróżnieniu od tego denona 495 wcale nie musiałby być "tymczasowy " :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znalazłem hk 680 na niemieckim ebay-u za 200 oiro - gdybym znał język, to napisałbym z propozycją potargowania :)

200 ojro to 8 stów... dużo. I jeszcze wysyłka.Ale z drugiej strony może to nie model śmietnikowy jak sprzęty na naszym alledrogo :) Obserwowałem już wielokrotnie aukcje z licytacją HK680 na niemieckim ebayu i zawsze podchodzi albo przekracza 200E.Wyżej niż u nas.Niemcy chyba kochają ten model.Podobnie jak niskie modele Luxmana serii L-xxx.

200 ojro to 8 stów... dużo. I jeszcze wysyłka.Ale z drugiej strony może to nie model śmietnikowy jak sprzęty na naszym alledrogo :) Obserwowałem już wielokrotnie aukcje z licytacją HK680 na niemieckim ebayu i zawsze podchodzi albo przekracza 200E.Wyżej niż u nas.Niemcy chyba kochają ten model.Podobnie jak niskie modele Luxmana serii L-xxx.

No drogo, panie, drogo!

Trudno - połknę coś mniej ekskluzywnego, popodniecam się trochę, a w międzyczasie będę szukał czegoś lepszego - i jak już znajdę, to się przesiądę :)

Może macie do zbycia jakiś niepotrzebny, acz zacny "rupieć"? :)

Mogę Ci opchnąć mojego rupcia - sony ta-f530es, cena do negocjacji, ale drogo nie wemę:-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Mogę Ci opchnąć mojego rupcia - sony ta-f530es, cena do negocjacji, ale drogo nie wemę:-)

Ale gada chyba nie można ujarzmić z pilota? Ile za niego chcesz?

Wysłałem info na priv, jakby ktoś chciał to zadowoli mnie za niego 270 zł

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

HK 680 żadna rewelacja, nie ma sensu wydawać na to więcej niż 600zł.

Tonsil siesta-bardzo fajne woofery, ale wysokie tony porażka, nijak się mają do klasy woofera, szkoda...

disco, dla Ciebie będzie specjalna promocja;-)

Ja mam Siesty, jako pomocnicze kolumny, na moje ucho to one nisko dudnią, a nie odtwarzają niskie dźwięki. Coś im porobili z tymi niskimi. Ale one są projektowane do kina domowego, więc sądzę, że to dudnienie za subwoofer spokojnie może robić :-) Moje też w końcu wylądują przy kinie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.