Skocz do zawartości
IGNORED

Szafka audio - nóżki

Mrok

Rekomendowane odpowiedzi

Hi,

Udało mi się w końcu znaleść stolarza który po serii stęków i jęków zrobił wreszcie taką szafkę jak chciałem. Aktualnie mam problem z nóżkami. Po 3 godzinach googlowania nie znalazłem w temacie nóżek meblowych nic specjalnego. Oczywiście są o wysokości 10, 15 cm. Z tym o mniejszej wysokości jest problem.

Zależy mi na ogrągłej nóżce z aliminium (tworzywo raczej odpada) śr. 50-60mm x wys. 50-60. Regulacja wysokości nie jest konieczna. Jeśli macie jakieś inne, ciekawe propozycje lub namiary na taki sklep to z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/75166-szafka-audio-n%C3%B3%C5%BCki/

Hi,

Udało mi się w końcu znaleść stolarza który po serii stęków i jęków zrobił wreszcie taką szafkę jak chciałem. Aktualnie mam problem z nóżkami. Po 3 godzinach googlowania nie znalazłem w temacie nóżek meblowych nic specjalnego. Oczywiście są o wysokości 10, 15 cm. Z tym o mniejszej wysokości jest problem.

Zależy mi na ogrągłej nóżce z aliminium (tworzywo raczej odpada) śr. 50-60mm x wys. 50-60. Regulacja wysokości nie jest konieczna. Jeśli macie jakieś inne, ciekawe propozycje lub namiary na taki sklep to z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam

Sklep z metalami kolorowymi. Pręt aluminiowy o żądanej grubości i długości, wizyta u tokarza. Mała dziurka na wkręt do przymocowania do spodu szafki.I szafa gra.

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 9 Grudnia 2010 - reklama
Ukryte przez Fr@ntz, 9 Grudnia 2010 - reklama

Hi,

Pozdrawiam

Witam.Zajmuje sie robieniem mebli i polecam nozki z firmy Edwarda Banaszaka.Spełniaja twoje wypisane cechy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.