Skocz do zawartości
IGNORED

Pomoc w identyfikacji sprzetu

mikolaj87

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zamiescilem ten temat w DIY poniewaz wzmacniacz ktory ostatnio dostalem jest zrobiony przez blizej nie znana mi osobe ktora udzielila mmi bardzo niewiele informacji o tym "prezencie". Jedyne o czym mnie poinformowal to ze jest to wzmacniacz klasy A na mosfetach OMP o mocy 600W i ze ma okolo 10 lat. Napedzano nim quady esl63 (ktore tez dostalem). Z tego co sie doszukalem na internecie to oznaczenie OMP odnosi sie do firmy ktora je produkuje

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . We wzmacniaczu sa 2 podobne moduly zreszta postaram sie dolozyc zdjecia.Z racji tego ze jestem naprawde swierzy w tym temacie to chcialem sie podpytac czy jest sens inwestowac w ten wzmacniacz? Wiem ze nikt tu nie jest wrozka ;) ale napewno znacie sie lepiej ode mnie :). Teraz 2 sprawa jezeli zdecyduje sie zainwestowac w ten wzmacniacz to czy na forum jest ktos kto byc moze specjalizuje sie przerobkach typu zmiana obudowy dodanie potencjometrow w celu zamontowania pokretla glosnosci etc. Jeszcze raz chcialem przeprosic za brak wiekszych konkretow ale powoli wgryzam sie w ten temat a wzmacniacz i quady spadly na mnie podczas sesji i przeprowadzki :). Na koncu daje link do galerii ze zdjeciami.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/75168-pomoc-w-identyfikacji-sprzetu/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.