Skocz do zawartości
IGNORED

Zakup głośników głównym kryterium jest stosunek cena jakoś

blakema

Rekomendowane odpowiedzi

Na pewno nie ma jednej odpowiedzi. Warto żebyś napisał jakiej muzyki słuchasz. Jeśli Twoje upodobania idą po linii klasyki rozważyłbym Mantę V5, a jeśli preferujesz muzykę bardziej "nowoczesną" to może Creative T3?

To są tylko moje pomysły. Wyboru dokonasz sam.

Wypadałoby zaczaić się na okazję i zakupić Bose Companion 3.

SMSL Q5 Pro ♪ Magnat Quantum 673 ♪ Google Chromecast Audio ♪ Technics SL-Q3 ♪ Koss Porta Pro ♪ Philips TAPH805BK 

Słucham głównie dance i techno. Na pewno ważny jest dla mnie bass. Bose są poza moim zasięgiem. Nie jestem audiofilem tylko prostym słuchaczem, więc stawiam na tzw. pierdzielnięcie:)

Nie słyszałem nigdy o Harmanach, ale widze w necie bardzo dobre opinie tylko że o II a o III mało jest. dostepne w komputronku za 630zł. Będą lepsze od z-2300?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.