Skocz do zawartości
IGNORED

T-shirty z logo forum - zamówienia

Kubeł

Rekomendowane odpowiedzi

Gutten - moze po prostu zrobimy zzrzutke na kilka dodatkowych sztuk - w koncu na AS zawsze trafiaja sie hostessy i audiofilki o ... pieknych oczach - wystarczyloby ladnie zagadac, obiecac Utopie (pod kolor wlosow) i mielibysmy konkurs gotowy ;)

• 2 tygodnie później...

Walery - wyprzedziłeś mój post o włos. Właśnie chciałem poinformować, że dzisiaj odbieram koszulki z produkcji i w tym tygodniu zacznę je wysyłać. Pierwotnie miałem je odebrać w piątek, ale niestety drukarnia musiała domówić białych koszulek (źle policzyli zapasy). Zatem na 99% będziesz mógł się na urlopie przechadzać w nowym t-shircie.

Osoby, które chcą osobiście odebrać koszulki informuję, że mogą to uczynić już dzisiaj. Mogę też po prostu przynieść t-shirty na najbliższe spotkanie na Jaworowej. Do was należy wybór.

Koszulki "wysyłkowe" zostaną nadane w tym tygodniu.

Witam

Czy można prosić o zdjęcie gotowej koszulki? Na jakimś żywym modelu, a najlepiej na modelce :). Niestety nie złożyłem zamówienia, a jestem bardzo ciekaw efektu końcowego.

Pozdrawiam.

Niestety muszę was zmartwić - mam tylko zdjecia modelek.

A tak serio, to wzór jest powszechnie znany, a wkrótce każdy zobaczy (kto zamówił) koszulkę na żywo. Nie mam po prostu kiedy zrobic fotki, a dzisiaj chcę wszystko spakować.

Swoją prośbę kierowałem również do tych, którzy koszulki zamówili i dysponują aparatem cyfrowym. Może któryś z forumowiczów zechce sfotografować swoją ukochaną i przesłać zdjęcie. Oczywiście ubraną w koszulkę audio.lukar.net. Nie mam żadnych niecnych zamiarów po prostu interesuje mnie efekt końcowy w warunkach "bojowych".

Osoby, których nicki podaję niżej są proszone o przesłanie na mój e-mail DOKŁADNYCH adresów wysyłkowych (razem z kodem pocztowym):

Pawcio

bartek10

Gnaked

Dreamer_1

musti

>Kubeł

Niestety nie znalazłem twojego emaila we wpisie o mnie (tzn. o tobie ;) ) . Chciałem się dowiedziec jak i kiedy mógłbym odebrać swoją koszulkę . Mój email [email protected]

no nic - bede walczyl dalej.

zadrynie zaraz do goscia niech sie spowiada - mowil ze pieniazki poszly

sory za stresy - mam nadzieje sprawe rozwiazac jak najszybciej sie da

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.