Skocz do zawartości
IGNORED

Pomoc w wyborze sprzętu

tobi505

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was jestem tu nowy i potrzebuje waszej pomocy. Mieszkam w Anglii,chce kupić sobie sprzęt do słuchania muzyki.Mam mały pokój 3,30x1,90.Budżet jakim dysponuje to max.300Funtów i teraz co lepsze

1. ONKYO AVX-380(B)+ Zestaw 5.1 Cena 279F

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

2 Onkyo TXSR308 Cena 200F

Ukryta Zawartość

+

Eltax CONCEPT 400 Cena 99F

Ukryta Zawartość

Co do tych głośniczków to czy ewentualnie potrzebny by był subwoofer?

Proszę was o opinię w tej sprawię,zależy mi.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/75321-pomoc-w-wyborze-sprz%C4%99tu/

zdecydowanie opcja 2 pierwsza jest skonfigurowana do kina. ale chcesz miec kino czy slchac tylko muzyki? Kino bierz co napisales opcja 2. W stereo mozesz isc w 2 glosniki nawet eltaxa ta sama linia ale tylko fronty i wzmak Nad 315, Nad 326 lub Cambridge audio 640. tez sie zamkniejszw kwoci ale amsz dzwiek stereo lepszy. nie masz natomist dzwiek przestrzennego cyfrowych wejsc i radia

zdecydowanie opcja 2 pierwsza jest skonfigurowana do kina. ale chcesz miec kino czy slchac tylko muzyki? Kino bierz co napisales opcja 2. W stereo mozesz isc w 2 glosniki nawet eltaxa ta sama linia ale tylko fronty i wzmak Nad 315, Nad 326 lub Cambridge audio 640. tez sie zamkniejszw kwoci ale amsz dzwiek stereo lepszy. nie masz natomist dzwiek przestrzennego cyfrowych wejsc i radia

Na początku chciałem opcję 5.1,lecz teraz zmieniłem zdanie ponieważ film oglądam bardzo rzadko a muzykę codziennie:) Wolałbym zostać przy amplitunerze z tego względu że w każdej chwili mógłbym dokupić 3 głośniczki i mam 5.1.

Tylko czy na tym amplitunerze i tych głośnikach będę mieć w miarę przyzwoity dźwięk?? Jak basy? potrzebny subwoofer?

Dzięki wszystkim że pomoc

Jesli chozi o 308 najnizszy model na pewo nie gra zle dolem w tym przedziale cenowym. Jest mozliwosc oczywiscie jego podbicia. Jesl ichodzi o glosniki wedlug mnie na prawde dobre jakos do ceny. Bass przyjemny po podkreceniu nie chce wyskoczyc z glosnika jak w niektorych konstrukcjach :) U nas taki zestaw bylby do nabucia w granicach 1700zl Ty kupisz duzo taniej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.