Skocz do zawartości
IGNORED

moj pierwszy duzy serwer muzyczny za smieszne pieniadze

Gość Gshock

Rekomendowane odpowiedzi

Imiona pisze sie z duzej litery. Na mysli mam to, ze wiem co potrafi karta muzyczna soundblaster X-FI i nie brzmi jak playery za kilka tysiecy zlotych. Juz o tym pisalem. Podtrzymujesz nadal, ze tak jest?

Chyba, ze chodzilo Ci o to , ze wspomnialem o karcie Asusa, jezeli tak to ta karta jest lepsza do muzyki niz ww soundblaster.

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

Gość Gshock

(Konto usunięte)
Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 15 Grudnia 2010 - pyskowa
Ukryte przez Yamnick, 15 Grudnia 2010 - pyskowa

sorki, wojtek76, ale ja nie bardzo wiem, jaki sens twojej tworczosci na lamach tego zacnego forum. cos do mnie piszesz, lecz ja nie lapie. czy w podtekscie jest zaproszenie na wspolna kolonoskopie do zaprzyjaznionego gabinetu?

trzezwy jestes?

Sluchaj takich serwerow jak Twoj i wielokrotnie lepszych jest tyle ile mieszkan niemalze. Kazdy ma komputer z karta muzyczna, ot i caly Twoj serwer.

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

Gość Gshock

(Konto usunięte)

[chamskie odzywki okreslajace prace moderacji]

a wracajac do rzeczy - okazuje sie, ze karty dzwiekowe tez sie musza wygrzac. moja gra coraz lepiej! podobnie chyba jest z twardzielem WD - mam wrazenie, ze z dnia na dzien gra cusik lepiej niz zawczoraj.

Gość Wireless

(Konto usunięte)

a wracajac do rzeczy - okazuje sie, ze karty dzwiekowe tez sie musza wygrzac. moja gra coraz lepiej! podobnie chyba jest z twardzielem WD - mam wrazenie, ze z dnia na dzien gra cusik lepiej niz zawczoraj.

Tak, tak. Z pewnoscia. Sczegolnie HD wymaga wygrzania. Transfer mu sie poprawia.

I kolejny zacznie znowu wypisywac bzdury o dyskach SD, pamieci i audiofilskich kablach SATA.

Najciekawszy jest fakt, ze autor poprzedniego wpisu okresla co poniektorych mianem "psychoaudiofili".

A jak nazwac wiare w poprawe brzmienia wygrzanych dyskow twardych ?

Gość Gshock

(Konto usunięte)
Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 17 Grudnia 2010 - oskarzenia karalne
Ukryte przez Yamnick, 17 Grudnia 2010 - oskarzenia karalne

przeciez ja nigdzie tutaj nie uzylem terminu 'psychoaudiofil'. czyzby uzytkownik wireless mial brzydki zwyczaj podgladania chlopcow pod prysznicem? a fe!

to bardzo zabawne dyskutowac z ludzmi, ktorzy odpowiadaja na wpisy, ktorych juz nie ma, a oni uwazaja, ze ich nie ma, bo autor wpisu sie wycofal albo zalamal. gratuluje, jozwa maryn, takiego personelu do moderacji. oni naprawde wiedza, co to selekcja! to prawda, ze faszymz najpierw zaczyna sie od wladzy. hej!

kasujcie ten wpis, kasujcie. zrobienie kopii to milisekunda. hej!

Zdrzemnij sie.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

podobnie chyba jest z twardzielem WD - mam wrazenie, ze z dnia na dzien gra cusik lepiej niz zawczoraj.

Byłoby śmiesznie, gdyby żart o brzmieniu dysków nie był tu dość ograny.

Ale... czy ten WD ma mirroring? Bo jeśli tak, to może będzie pole do popisu? Sygnatura brzmieniowa różnych konfiguracji RAID, testy ABX dysków zainstalowanych w slotach A i B, i tak dalej - można się bawić!

PS. chociaż, po namyśle, obawiam się że nic z tego. Przecież rochu osłuchał to wszystko już lata temu...

Gość Gshock

(Konto usunięte)

po co ta cala dyskusja o serwerze? przeca wy, synki, i tak bedzie wgrywac se jakies gowna z sieci na twardziele. nie ma sensu z wami o tym dyskutowac. jak mowie, ze mi sie soundblaster wygrzewa i gra lepiej coraz to i badz, to co mi mozecie powiedziec poza tym, ze nie macie pojecia o tej taniej karcie, bo ona jest dla was za tania. co was sklania do tego, zeby tokowac bez sensu w watku, ktory fajny jest, ale natychmiast wiadomo, kto zmienia bielizne codziennie, a kto nie.

Bielizna mozna i trzeba zmieniac ale trzeba takze sie myc,a nie tylko...

A i nie zapomnij zalozyc pampersa - synku !

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

przeca wy, synki, i tak bedzie wgrywac se jakies gowna z sieci na twardziele. nie ma sensu z wami o tym dyskutowac. jak mowie, ze mi sie soundblaster wygrzewa i gra lepiej coraz to i badz, to co mi mozecie powiedziec poza tym, ze nie macie pojecia o tej taniej karcie,

pomimo ewidentnego chamstwa Gshock'a poinformuję gostka: - kto nie słucha (ludzi też) to nic nie usłyszy

organoleptyczne oceny poprawy dźwięku po kilku dniach wypływają najczęściej z przyzwyczajania się uszu słuchacza

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.