Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki sprzęt dla idealnej słyszalności smaczków gitarowych

zefka

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba przyznac ze to jeden z lepszych numerow PawlaXYZ :)

Tak, chlopowi udal sie swiateczny kawal.

Jednak ten watem ma tez dobre strony. Dalo sie, przynajmniej na pierwszej stronie, kulturalnie porozmawiac.

nsnotes

Trzeba przyznac ze to jeden z lepszych numerow PawlaXYZ :)

No, niezły. Zupełnie mi to na Pawełka nie wyglądało ;]

Swoją drogą, dopiero teraz zauważyłem - pisał, że jest polonistką...

Uwaga, Archaniol Pawel XYZ dziala teraz pod nickem MarysiaZGor, wysylajac mi wiadomosc na priva z lista jego postow na tym forum, zaraz po moim powyzszym wpisie. Wyglada, jakby chcial mnie uswiadomic w kwesti swojej anty audiofilskiej misji. Na moje pytania:

"Czemu jestes taki zlosliwy?

Czemu zmieniasz ciagle nicki?

I co mnie obchodza Twoje wpisy na AS?"

Dostalem od PawlaXYZ/Archaniola/MarysiZGor taka oto odpowiedz:

"Po cholerę piszesz o XYZPawle jak Cię nie interesuje ? Skup się na tym co Cię interesuje. Jak nie będziesz złośliwie insynuował o jakiś moich kiepskich żartach to nie będę Ci zwracał uwagi.

Stać mnie na dobre żarty :) Na których się nie znasz, jak widać.

Nie odpowiadaj"

Czy ten czlowiek nie potrzebuje pomocy? To chyba jakas choroba, cos jak wstret audiofilski. Pisze, bo nie jestem pewien czy mi tez to grozi, a jesli tak, jak sie zabezpieczyc? ;-) Zarty zartami, ale cos mi sie zdaje, ze psycholog mialby to calkiem sporo do powiedzienia. Szczerze mowiac, to jest smutne...

nsnotes

Jestem zbulwersowana.

Żeby mnie obrażać, że niby mężczyzną jestem.

Ale ok. Widzę, że tu kółko wzajemnej adoracji, a wierzyć nie chciałam.

Przykre.

Publicznie chcę podziękować Lutkowi, który bardzo rzeczowo i w przystępnym języku wyjaśnił mi różne kwestie. Mam nadzieję, że uda mi się posłuchać jego sprzętu w niedługim czasie.

Jestem zbulwersowana.

Taa? A gdzies w moim powyzszym poscie odnioslem sie do zefki?

Myslenie nie boli, ale czesto kuleje zaslepione emocjami ;-)

nsnotes

Zefka to XYZPawel vel Archaniol??

Czy Oriony wkrotce pojawia sie na allegro???

Q..de, w realu gorzej byłoby pomylić chłopa z babą, niespodzianka raczej mało smaczna :(

Kiedyś pewien znajomy pół wieczoru zarywał na disko atrakcyjną laskę, stawiał jej drinki, tańczyli, z czasem w poszli "w ślinę" i obłapianki, na koniec wyszli do toalety. Dopiero wtedy barman uświadomił resztę kolegów, którzy z nim przyszli, że ta laska to chłopak... Nasz bohater faktycznie mocno zdenerwowany szybko wrócił do baru ale kumple już czekali z "lufą" rechocząc do rozpuku. Cała firma ryczała z tego jeszcze dłuuugi czas. Zainteresowany długo nie mógł nabrać dystansu do tej historii...

Są tacy faceci co się przebierają w domu w damskie ciuchy, tacy co udają nastolatków na młodzieżowych czatach i jak widać tacy co są wirtualnymi laskami... Może się znajdzie ktoś na miejscu, kto zbadao rzecz w imię prawdy :) najbezpieczniej jednak min. we dwóch

Zapraszam, pokazać cycki czy tyłek?

Ad rem. Proszę admina o usunięcie wszystkich postów niedotyczących tematu głównego mojego wątku. Nie wnoszą nic do zasadniczej dyskusji.

Nie widzę potrzeby udowadniania tego kim jestem. Google nie boli.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.