Skocz do zawartości
IGNORED

Głośniki 2.0 do 300zł

ThcManiac

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Postanowiłem juz ze wymienie moje aktualne głośniki x-530. Wiec od początku poszukuje głośników 2.1 (2.0 odpada bo nie mam miejsca na biurku a gdzie indziej ich nie postawie bo pokoje w akademikach na to nie pozwalają).

Głośniki głownie przeznaczone bedą do słuchania muzyki typu rap/hip-hop/reggae i czasem moze jakąś muzyka klubowa, czasem jakas gra i film.

Pewnie powiecie ze do muzyki to tylko 2.0 wiem o tym ale wyżej napisałem dlaczego 2.0 odpada. Sam mam w domku mam sprzęt DIY na stx i tesla i wiem jak potrafi zagrać 2.0. Do wydania mam ok. 300zł moze bys troszeczkę więcej. Wiem że za tą cene nie bede miał zestawu o jakieś super jakości po prostu chce by w tej cenie kupić optimum.

Zastanawiałem sie nad Microlab fc-530/ Modecom MC-2150 są to ponoć identyczne konstrukcje(choć czytając specyfikacje techniczna sa niewielkie róznice), ale chciałbym poznąć też wasze opinie na ten temat co kupić.

Pozdrawiam i Wesołych Świąt życzę

https://www.audiostereo.pl/topic/75900-g%C5%82o%C5%9Bniki-20-do-300z%C5%82/

Jeśli chodzi Ci o głośniki komputerowe to obstawał bym za Microlabami Solo 5c, nie jest to mega rewelacja, ale jak by udało Ci się znaleźć je do 300zł to chyba był by to najlepszy zakup. Można się rozejrzeć również za GigaWorks T20 lub T40, choć jak dla mnie - brzmią mniej żywo i zajeżdża takim plastikowym basem.

P.S.

Modecomy sobie raczej odpuść... Ta firma robi bardzo bardzo przeciętne sprzęty audio do komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.