Skocz do zawartości
IGNORED

priorytet - design. dzwiek - przy okazji

Danielcio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Wiem ze dla wielu z Was moj post wyda sie idiotyczny,ale chce kupic sprzet ktory wyglada jak najlepiej,najprosciej i jak najbardziej elegancko.Ma tez pasowac do nowoczesnego,prostego wnetrza. Przy okazji ma grac w miare dobrze.

Postawilem na amplituner yamaha rx-797 lub 497/397 ( zadecyduje moc glosnikow ) ze wzgledu na wyglad oraz jakosc tego sprzetu (domniemaną).

Jesli mozecie,pomozcie mi dobrac glosniki. Maja to byc waskie,proste kolumny podlogowe o surowym,eleganckim designie. Znalazlem cos takiego :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I jest to prawie ideal jak dla mnie za te pieniadze. Ale - chyba przydalby sie subwoofer. Na glosniki chcialbym wydac 400 €, max 500€ (jako ze kupuje za granica).

Warunki : pokoj,a raczej salon z kuchnia ok 30m2.Podloga - glazura. Na srodku pokoju kanapa. Muzyka : koncerty oraz muzyka elektroniczna (house), radio.

Zalezy mi na cieplym graniu,dobrym nasyceniu dzwieku,wypelnieniu pomieszczenia dzwiekiem,nie na robieniu dyskoteki w mieszkaniu i uprzykrzaniu zycia sasiadom.

Zrodlo muzyki: laptop z kartą

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) w dalszej perspektywnie odtwarzacz cd/dvd dopasowany do wzmacniacza ( yamaha )

Prosze o dobranie glosnika niskotonowego w podanym budzecie oraz do podanych warunkow. Lub zaproponowanie innych glosnikow.

Z gory dziekuje.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/75942-priorytet-design-dzwiek-przy-okazji/

Jeśli chodzi o design to postawiłbym na Jeffa R.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

l'enfant sauvage

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.