Skocz do zawartości
IGNORED

Dokanalowe do Motorola Milestone

rafal1435

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Mam pytanko jakie polecacie sluchawki do motki milestone? Ja osobiscie myslalem nad

- AKG K340

- a-jays three

- nuforce ne-6

- Klipsch Image X1

Muzyka ktora slucham? Hmm glownie elektroniczna ;)

Jesli pomylilem dzialy z gory przepraszam i prosze o przesuniecie a nie odrazu usuwanie ;)

https://www.audiostereo.pl/topic/76382-dokanalowe-do-motorola-milestone/

Alurat tej motki nie slysalem, ale mialem swego czasu wysoki model SE Walkman-a i nie potrafil on nawet wykorzystac polowy mozliwosci sluchawek MDR-EX082 (okolo 100-150zł). Znaczy sie miałem na mysli ze i tak byle odtwarzacz MP3 za 300zł zagra lepiej.

Ostatnio zainwestowałem w Sandisk Fuze i sluchawki dokanałowe Panasonic. FLAC smiga aż miło. Może rewelacji nie ma, ale jest przyjemnie.

?👈

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Nie porownuj starych MD i discmanow. Tez mam takiego i sluchac sie na nim nie da. Moj kumpel ma takiego samsunga. Moze go przestestuje jak bede mial czas.

Nie byłbym tego taki pewien na Twoim miejscu. MZ-R 501 to popierdółka z najwyższym kodowaniem ATRAC. Na urządzeniach stacjonarnych tego typu można dokonać nagrań nie różniących się jakością od CD. Co innego stare algorytmy kodowania.

Nokia z serii E i N też mają niezłe sekcję audio na jak telefon komórkowy, Senki wydają się być do nich optymalne(używam HD 202 + Nokia E52). Gra to przyjemnie.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Nie byłbym tego taki pewien na Twoim miejscu. MZ-R 501 to popierdółka z najwyższym kodowaniem ATRAC. Na urządzeniach stacjonarnych tego typu można dokonać nagrań nie różniących się jakością od CD. Co innego stare algorytmy kodowania.

Ja nie neguje, ale powątpiewam. Sam mam discmana Sony i slabo to gra. Z telefonami tez mam slabe wspomnienia, a mialem ich kilkanascie i wcale nie tanich. Jestem tego zdania ze lepiej zainwestowac w oddzielnego grajka, choc kiedys twierdzilem inaczej. Za małą kase mozna uzyskac naprawde dobre brzmienie. I co najwazniejsze mozna sluchac FLAC. Nawet nie chodzi tu o jakosc dzwieku, ale o sam problem przerabiania wszystkiego na mp3.

?👈

Wszystko fajnie, ladnie, pieknie ale czy ktos mi pomoze wybrac sluchawki czy bedziecie wymieniac telefony ktore graja git...

jak dla mnie F480 (mialem) moze i gra jakos przyzwoicie (choc szalu nie widze) natomiast jako telefon za brak QWERTY i wyswietlacz jest skreslony

Jakie nie wybierzesz to beda dobre. Telefon nie wycisnie z nich i tak tego co najlepsze. Od siebie moge ci polecic kanalowki Panasonica, ktore nie sa u nas doceniane, lub Sony.

?👈

Jakie nie wybierzesz to beda dobre. Telefon nie wycisnie z nich i tak tego co najlepsze. Od siebie moge ci polecic kanalowki Panasonica, ktore nie sa u nas doceniane, lub Sony.

a konkretniej model jakis moglbys podac? Czytalem z Milestone to najlepszy grajek jesli chodzi o androidy takze mysle nie bedzie tak zle

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie kupuj tylko na allegro.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

?👈

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.