Skocz do zawartości
IGNORED

wzmacniacz dla wharfedale pacific evo 20

jozek

Rekomendowane odpowiedzi

zapewne byłby to dobry pomysł gdyby nie brak pilota, A RA-02 jest trochę drogi w stosunku do 01.

Gdzie aktualnie można kupić Ra-01 w cenie 1200 w W-wie. Sprawdzałem na Andersa, ale tam już ich nie było.

nie wiem gdzie w warszawie, ale wiem , ze audioklan ma teraz promocje na te wzmaki, za model z pilotem chca chyba 2000.... to troszke drogo faktycznie, taka roznica w cenie z powodu samego pilota...

Dokładnie, obecna cena na RA-01 wynika z lenistwa ludzi, chyba ciężko upłynnić bez pilota. Swoją drogą widzę, że wszyscy zalecają wzmacniacze "żywe" do tych kolumn. Prawdę mówiąc kupiłem je w okazyjnej cenie, ale brakło czasu na testowanie konfiguracji czego żałuję.

Co ewentualnie z używanych?

Rotela juz się chyba nie dostanie w promocji :( Teraz te patałachy z "Audioklanu" wyprzedają m.in. Yamahę i Primare....i oczywiście śrubują ceny nowych modeli Rotela, brrr....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.