Skocz do zawartości
IGNORED

Poszukuje producenta obudów z 3miasta

Tomasz

Rekomendowane odpowiedzi

wykonujemy kolce do kolumn (indywidualnie toczone na zamówienie), moglibysmy się tego podjąć, ale że w gramofonach "nie siedzimy" (czyt. niezbyt się znamy), wieć niechcemy nic "spartolić". :-)

A do tego aktualnie nie mamy czasu.

To jest moje wykonanie Aleph5.Blacha aluminiowa 30 mm, frezowana, polerowana a następnie anodowana.Mogę zrobić na zamównie prawie każdy front.

P.S.

Jestem z Elbląga.

[obrazekLUKASZ-110280_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

-->PIOTREQ

Nie nanoszę żadnego nadruku.Przy takim wykonaniu popsuło by wygląd.Jedyna metoda "opisania" to grawerowanie na powierzchni lub grawerowana blaszka.

--> Leszek36

Moze kiedys (jak sie zrobi ciepełko) zmowimy sie gdzies w 3M i obgadamy sprawy związane z DIY i nie tylko :)

Co do ceny obudowy ... trzeba miec konkretny projekt (dokumentacje) wtedy mozna mowic o cenie

Pozdrowionka

-->Leszek36

Tak jak powiedział Tomasz, konieczne jest podanie konkretnego projektu.Chyba że interesuje Ciebie coś totalnie nietypowego.Mogę zaprojektować, ale wiec że taka obudowa będzie miała swoją wartość.

-->Tomasz

Dzięki.

-->Adrian

Zgodnie z opisem "o mnie" wszystko DIY.Znalazłem stary miliamperomierz+prace tokarskie, 4 diody superjasne, układ regulacji wysterowania sygnały i już.

Jaka wielkość interesuje Ciebie (fi).Aha, nie robię nadruku na cyferblacie wskaźnika.

Mam juz otwor w aluminium o wielkosci 72x36 mm

Wiec wskaznik musi byc wiekszy od tego.

Aluminium ma grubosc 10 mm ale w miejscu wyswietlacza jest troszke ciensze

Tu widac to lepiej:

Ukryta Zawartość

Co do nadruku na cyferblacie to cos wymysle

u Ciebie to dziala jako co? wskaznik wysterowania czy cos innego

lub moze tak jak w alephie

Ukryta Zawartość

Tomasz - chętnie :)

A o mało zapomniałbym, rozmwiałem z PIOTREQ, i polecili mi ZM Radmor - ponoć obry producent metalowych obudow do wzmacniaczy. Choć juz sama marku mówi za siebie. Co o nim sadzicie?

Miał ktoś doczynienia z Radmorem?

Jak ktoś jest zainteresowany to:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - Zkaład Mechaniczny Radmor.

Radicon zamawia tam obudowy do wzm. Amplifikatora :) - to mogę podac jako ciekawostkę, pewnie mało kto o tym wie.

Pozdrawiam!

Ukryta Zawartość

Wlasnie od nich wrocilem jest bardzo dobrze w radmorze :) chyba sie dogadalem ale i tak szukam kto zrobi mi obudowy taniej moze oni wcale nie sa drodzy ale szukam a noz widelec ale park maszynowy maja super zadzwon do pana Korytowskiego to jest dyrektor zakladu mechaniki bardzo porzadny gosc

Witam:

A jak coś z blachy i z centralnej Polski to może jeszcze tutaj :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>leszek36

chyba ze chcesz obudowe ale LINN CD12 to w chwaszczynie jest firma SIM oni robia takie obudowy :) CNC (554-09-20)

jest jeszcze METRIX METAL w tczewie maja potezny i nowoczesny park maszynowy CNC (530-92-54)

aha a w gdyni obudowy robi tez KLIMAWENT na chwszczynskiej

PROMET kolo radmora ale ich raczej nie polecam maja dlugie terminy i tak w ogole maja olewke

no i moze jescze ŻARNA z olsztyna nawet ktos na forum juz o nich pisal CNC (0-89 532-10-06)

pozdrawiam Michal gg7700644

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.