Skocz do zawartości
IGNORED

Poszukuje producenta obudów z 3miasta

Tomasz

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące później...

Puk, puk Panie PIOTREQ to do pana !!!

Tak a`propos zamówien... Obiecałes mi na Lipiec obudowy do podłogówek (projekty lezą od marca u ciebie) Zaraz koniec Lipca a odpowiedzi ani widu ani słychu...

Czekam na odpowiedź

Witam serdecznie,

Panowie jestem w miłym szoku, że można już tak ładnie zrobić sobie sprzęt - kiedyś była piła i młotek...

Ja z kolei szukam firmy ,która tanio jest w stanie frezarką cyfrową wygrawerowac mi tabliczki znamionowe z aluminium anodyzowanego - 1.5 lub 2mm grubego. Musi być maks dokładnie - w Warszawce śpiewają sobie 50 zł za tabliczkę 5 x 10 cm !!! a ja muszę zrobić większą ilość PILNIE!!!

ściskam rączkę urywam nóżkę:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.