Skocz do zawartości
IGNORED

Delta Studio na Kt88

MarcinJ

Rekomendowane odpowiedzi

Oj wtpię w tą synergię. Jakkolwiek z Triangla znam kilka starszych modeli, a A3 jak wiesz nie słuchałem. Natomiast jakoś Triangla w ogóle nie mogę strawić - fakt że gra przyjemnie z niektórymi lampami, ale właściwie we wszystkich połączeniach z tranzystorem dźwięk był z początku może ciekawy, ale na dłuższą metę drażniący (jakoś nie wierzę w te ich głośniki wysokotonowe). No ale.. jeżeli będziesz miał okazję sam sprawdzisz... moge tylko powiedziec "be careful".

PS. Synergia to faktycznie jest ze względu na interes dystrybutora.

Witam

Naprawdę szkoda że nikt nie pofatygował się by Talismanów posłuchać w "normalnych" warunkach.Kilkukrotnie słuchałem ich

z MF A-1 i E-11 grało to całkiem...

W poniedziałek (na 75%) będę miał A-1 na sklepie więc jeśli ktoś chce posłuchać zapraszam...

Pozdrowienia dla Wrocławia

Minima Audio - We wtorek mam dość jak sadzę wymagajace negocjacje we Frantschachu. Z poniedziałku na wtorek jestem w Bydgoszczy chętnie zajżę ok. 16.00 - jaki adres? Plan miasta mam w bagażniku więc sam trafię, jeden z szczęśliwych użytkowników Talismanów umawiał się kiedyś na piwo;) Jak się odezwie to bedzie nas 2 - no i... ja to piwo post factum stawiam oczywiście jak masz chwilę i chęci.

Pozdrowienia z zawsze życzliwego Wrocława:)

Witam

Nasz adres to ul. Gdańska 77 (centrum miasta - najbardziej główna ulica na wsi- każdy Ci powie) Jesteśmy na przeciwko knajpki Hollywood77 Zresztą zadzwoń jak będziesz na miejscu. Autkiem dojazd trochę skomplikowany- dużo jednokierunkowych.

Co do piwa- zawsze....Postaram się skontaktować z BZ( to ten trzeci...)

Pozdrawiam i do zobaczenia

Jestem, jestem!! Pewnie że będę w poniedziałek!! W takim układzie jesteśmy umówieni ;-) Co do stawiania piwa to bez przesady, jesteś moim i Minimy gościem więc to ja czuję się w obowiązku postawić...

Tak jak mówi "Minimaaudio" mogą być problemy z dojazdem bo Bydgoszcz to miasto ulic jednokierunkowych, plan miasta tu może wiele nie pomóc, napisz z której strony wjeżdżasz do naszej dużej wsi to napiszę Ci jak jechać żeby się nie zgubić.

Pozdro!!

Biuro mam koło Zachemu na Chemicznej, a nocleg prawdopodobnie w Myślęcinku - Hotel Pałac, no chyba że dla wygody gdzieś w centrum. Jest taki w miarę hotel niedaleko dworca. BZ - daj jakiegoś priva bo najlepiej byłoby gdybyśmy się zdzwonili. Powinienem być koło 16.00.

Pozdro!

mój e-mail to [email protected] , telefon jeśli chcesz to podam mailem, ale to chyba ni będzie konieczne ponieważ planuję być w Minimie już około 15stej godziny w razie czego można od razu do nich dzwonić.

Ponieważ i tak będziemy się kontaktować przez mail to sporządzę mapkę dojazdu i wyślę ją mailem, tak będzie chyba najłatwiej.

Pozdro!!

broy

z tym wyjazdem po JJ to tak od razu nie wymiekaj,to ze w fabryce podrozalo nie znaczy ze nie mozna gdzies kupic taniej,przez przypadek natrafilem na strone o lampach niejakiego Frantiska Hlavy z Pragi i zadalem mu pytanie dotyczace ceny JJ 828 ,sprawdzil u dealera w swoim miescie i jest do dostania u nich za 8.000 pln,dokladnie nie wiem gdzie jest ten dealer bo ten czech nie za mocny z angielskiego i odpisal mi w swoim ojczystym jezyku ze sklep jest'na Morave' to chyba jakas dzielnica?:) pragi

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.