Skocz do zawartości
IGNORED

Głośniki do tv z amplitunerem lub kino domowe? Co kupić?

Lechoo80

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Kilka dni temu zakupiłem TV LG 37LE4500. Chciałbym do niego dokupić jakiś niedrogi zestaw głośników 5.1 z dobrą jakością dźwięku by oglądać filmy. Filmy w jakości HD będę oglądał z pendrivea, więc odtwarzacz blueray w ogóle nie jest mi potrzebny. Chciałbym wydać w okolicy 1tyś.zł. Wymiary pokoju to 4x4. Nie posiadam żadnego odtwarzacza blueray czy dvd po prostu chcę te głośniki podłączyć pod tv;)Pewnie wybór powinien paść na amplituner z kolumnami??? A może powinienem kupić zestaw kina domowego??? Może taki jak tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie mam pojęcia co wybrać...Najbardziej skłaniam się ku firmie LG bo fajnie by pasowały do tv;)Proszę o pomoc i konkretne propozycje. Z góry bardzo dziękuje!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jesli chcesz is w tego rodzaj wynalazki idz w LG. Teraz widzialem w saturnie ejst w gazetce jaksi na bluray za 1300zl. Natomiast za 1000zl mozesz sie tez pobawic w cos uzywanego na zasadzie amplituner i glosniki "drewnine" wolno stojace. czy takie cos cie interesuje?

wiesz systemy zintegrowane w ktorym wszystko jest w jednym sa tyle zle ze przy awari odtwarzacza nie zrobisz z tymi glosnikami juz. wymiana lasera jest kosztowna wiec jestes skazany na kupienie defakto nowego sprzetu. Co do uzywek rzuce okiem na aledrogo i dam jakies przyklady jak znajde chwile

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.