Skocz do zawartości
IGNORED

Xonar d2 czy integra VT1818S

lukaszek19831

Rekomendowane odpowiedzi

Witam czy jest sens kupowania Asus Xonar D2 czy zostawic integre VT1818S High Definition Audio 8-Channel CODEC dodam że dzwięk będzie szedł po spdif do amplitunera i słuchawki s za rady wielkie dzięki .

https://www.audiostereo.pl/topic/78312-xonar-d2-czy-integra-vt1818s/

Ten amplituner ile głośników ma mieć podłączonych?

Jak np. 5.1 to ta integra musi mieć albo DTSConnect albo DDLive aby był dźwięk przestrzenny. Jeśli nie ma takiej funkcji to musisz zmienić na kartę jaka ją posiada.

Zdaje mi się że Xonary D2 mają i DTXConnect i DDLive więc pełny pakiet i będzie ok :)

Nie opłaca się kupować tak drogiej karty do przesyłania danych cyfrowych. Najlepszym rozwiązaniem byłoby zakup np audigy 2 lub 4 i do niej za grosze dokupić enkodery creativa DDL/DTS jak ma być dźwięk cyfrowo kodowany do 5.1.

Witam ponownie więc wkońcu skończyło sie na tym że zakupiłem Asus Xonar HDAV 1.3 Delux może powiecie co o tej karcie sądzicie jakie ma możliwosci opis opisem kwestia jak sie ma na żywo po początkowym testach jak by filmy odrzyły ale to tylko moje takie wyobrażenie ktos ma ta kartę ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.