Skocz do zawartości
IGNORED

wzmak do 10kPLN

mztv

Rekomendowane odpowiedzi

uzupełniłem stronę o brakujące pomiary - odpowiedz wzmacniacza na przebieg prostokątny

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

proszę o opinie gdyż nie miałem okazji opomiarować dobrego wzmacniacza lampowego

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Bardzo proszę nie "psuć" dalej tego wątku, a dyskusję na temat wzmacniacza, którego jeszcze nikt poza autorem nie słuchał prowadzić w zakładce DIY!

Chyba że mówimy już o działalności komercyjnej, wówczas chętnie poruszałbym się po wątku sponsorowanym...

Słuchając rozumu....

Do Pana kolumn i słuchanej muzyki najciekawszy będzie Primar I32.

Mieliśmy w ostnich tygodniach kilku klientów z Paradigmani (S6 i Studio 60)i najlepszym rozwiązaniem był Primar.

Dzwięk Primara z Paradigmami jest bardzo przestrzenny, a bas ma wyjątkowo ciekawą, wielowartwową strukturę.

Całej reszcie pasama również nie można niczego zarzucić.

To rozwiązanie jest również korzystne cenowo.

Jeżeli to możliwe to zapraszam na odsłuch do Wrocławia.

• 2 tygodnie później...

którego jeszcze nikt poza autorem nie słuchał

Odnoszą się do tego stwierdzenia: wzmacniacz jest po krótkich testach ( 4h ) w salonie Meloman w Lublinie odsłuchy robione były na kolumnach Monitor Audio odtwarzaczu MicroMega w odczuciu pana Marka brakuje odsłuchów na lepszych kolumnach i lepszym odtwarzaczu ale i tak w skali do 5 wzmacniaczowi wystawił 4.5 skłaniające się wyżej.

Uważam , że w tym wątku spokojnie mogą się mieścić też konstrukcje DIY jest to w tej kategorii.

Zapraszam do odsłuchu.

Umieściłem ten wpis dlatego aby pokazać , że Polak też potrafi mimo „zaorania” polskiej elektroniki coś zrobić w wielu przypadkach przewyższających parametrami tzw markowy sprzęt.

Widziałem na forach naprawdę ciekawie wykonane wzmacniacze, i chodziło mi aby też zainteresować grupę, która chce coś kupić tym sprzętem.

Na DIY z reguły zaglądają ci, którzy coś robią nie kupują.

Może w ten sposób można zainteresować „poszukujących” takim sprzętem nie koniecznie moim. A to zawsze coś zostaje w kraju ( fundusze emerytalne............)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.