Skocz do zawartości
IGNORED

Vincent CD S6 vs. Jolida 100A

profes

Rekomendowane odpowiedzi

:):):) a mp3 czyta??? I inne kopie nie audiofilskie, tylko przeznaczone do jamników?

Ja u siebie mie mam najmniejszych problemów ani z transportem ani z korekcja błedów. CD. zakupiłem w sieci polskiego dystrybutora nowy z gwarancją dwu letnią.

Tak tak S-3 czyta tylko AUDIOFILSKIE -masz rację ,ale płyty CHESKY Jazz volume 2 nie czyta.Na tej płycie jest 70 kawałków i gdy odtwarzamy od początku to jest OK.Ale gdy z biegu chcemy wejść np.w kawałek 66 to całe sterowanie zablokuje się i tylko pozostaje nacisnąć w odtwarzaczu wyjazd szuflady(no chyba ,że wyłącznik sieciowy)inne przyciski nie działają.

profes

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Bardzo interesująca propozycja,najdroższy nie kosztuje więcej niż 3500(tak twierdził importer).

Bardzo pochlebne opinie w innych krajach.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Myślę, że głosy na minus są wynikiem doszukiwania się nie istniejących wad. Większe problemy maja b.drogie odtwarzacze, ale się o tym nie mówi. Ja uzytkuję od pół roku i nawet najmniejszych efektów o jakich piszecie nie stwierdziłem. Z zakupu jestem bardzo zadowolony. Do tego gwarancja 24 miesięczna, która na ten czas pozwala spać spokojnie.

Odswiezylem watek poniewaz chcialem sie dowiedziec czegos na temat tego cd i nie chcialem zakladac nowego skoro juz taki istenieje.

Czy warto doplacac 200 euro do wersi tego cd (cd s6 mk2) z xlr-em ?

Jeżeli "musisz" kupić S-6,co ja posiadacz S-3 odradzam-to na pewno tańszą wersję bez gniazd XLR.Odtwarzacze VINCENT nie są zbalansowane,tylko mają gniazda XLR,a odsłuch z XLR czy CINCH nie wnosi nic nowego.Sygnał na gniazdach XLR jest po prostu wyższy i niektórym zdaje się,że "tylko odsłuch na XLR jest ok.Acha nie wiem czy S-6 "bez"mk2 ma metalowy pilot,bo ten plastikowy ma ma bardzo mały "kąt patrzenia"-metalowy jest dużo praktyczniejszy (inne "wnętrzności").

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.