Skocz do zawartości
IGNORED

Monitor Audio Bronze B4 +kable

kazz

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktos z forumowiczow ma pomysl jakie kabelki dobrac do Monitorow Audio Bronze B4 tak zeby ulagodzic ale nie popsuc wysokich tonow reprodukowanych przez te kolumny? Reszta zestawu to nad320bee+c520. Wszelkie sugestie sa mile widziane.

https://www.audiostereo.pl/topic/7976-monitor-audio-bronze-b4-kable/
  • 3 miesiące później...

Witam - to moje pierwsze kroki na tym forum i natknołem się akurat na monitoraudio :-)

Robtango jezeli by mozna prosic o ten "przepis" na monitory.

Co prawda moje monitory to seria wcześniejsza czyli monitor model 3mk2 z bas reflex-em ( mam nadziej że nie spaprałem modelu)

ciekaw jestem co mozna by jeszcze dołożyć - podłaczone mam Van Den Hul-em zielonym nazwy w tej chwili nie pamiętam, to już tyle lat i interkonekt to monsterCable też w nazwie z koncówką mk2, czyba "4" kabelek podbijający basy sluchalem innych w domu i ten najbardziej mi się spodobal .

prometeusz

robtango

Uprzejmie donoszę, że pozwoliłem sobie samowolnie i niezależnie wysłać maila w identycznej sprawie jak "prometeusz" Pozostaję z głębokim szacunkiem, w oczekiwaniu na rychłą i wyczerpującą odpowiedź. Łączę pozdrowienia

prometeusz - wygląda na to , że mamy identyczne głośniki - jeśli chcesz pogadać, a troche przy moich majstrowałem, to podaj telefon na priv ( w omnie) zadzwonie i opowiem o moich doświadczeniach. Pozdrawiam.

przepraszam autora wątku, że to nie o M.A. Bronze - ale jednak prawie na temat.

Tomasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.