Skocz do zawartości
IGNORED

B&W VM 1 - proszę o opinię

Salat

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno kupiłem amplituner Yamaha RXV-740 i jestem na etapie poszukiwania kolumn. Myślałem o którymś z zestawów KODY. Ale moja żona stanowczo stwierdziła, że nie chce mieć w pokoju żadnych dużych pudeł :-(.

Podobają jej się kolumienki jak w temacie. Czy ktoś posiada ten zestaw. Jak to zagra z Yamaha.

Dzięki za opinie.

Pozdr

Grzesiek

https://www.audiostereo.pl/topic/8068-bw-vm-1-prosz%C4%99-o-opini%C4%99/

oj coś mi sie zdaje ale to tylko mi sie w tym przypadku zdaje że mogą zagrac cienko,bo dośc ze B&W i yamaha i na dodatek te patyczaki,trzeba koniecznie posłychać ale mozliwe ze bedzie niezle kłuć po uszach.

Ale takie chudziaki to nie zagrają.

Pogadaj z żoną : powiedz ze kupienie takiego chudziaka to tak jak kupienie bardzo drogich norek których sie potem nie będzie nosić bo sie okaże że to podwórkowe koty :)))

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.