Skocz do zawartości
IGNORED

Karta dźwiękowa na USB do ~200zł

Macio117

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki za opis uDaca widzialem ze na allegro poszedl ostatnio za 250pln to dobra cena ;) Kolega zastanawia sie jednak nad tym Audiotrak Prodigy Cube 400pln trzeba dac ale moze warto jak myslisz zagra to fanie ?

Dodam jeszcze ze muzyka to Rock Blues czasami jakies fajne damskie wokale no i gitary musza grac dobrze to podstawa ;)

• 2 tygodnie później...

Wg mnie entry level w tego typu maluchach to Audiotrak Prodigy Cube, choć ja osobiście bym dozbierał kasy do Audinsta. Jakoś zewnętrzne zasilanie bardziej do mnie przemawia...

Dzieki kolego jeszcze raz za dobre rady ;) Wczoraj odsluchiwalismy Prodigy i Audinsta na pierwszy ogien poszedl Prodigy faktycznie chlodny dzwiek duzo detali bas fajnie kontrolowany ogolnie ok no ale jak uslyszalem Audinsta to usmiech pojawil mi sie na twarzy :)

Moze dlatego bardziej podoba mi sie Audinst ze w audio kilka lat uzywam wzmacniacza lampowego a Audinst gra cieplejszym dzwiekiem potrafi czarowac ma cos w sobie ze chce sie sluchac muzyki dlugo i nie meczy ;)

Kolega chyba bedzie musial zostawic sobie Audinsta co go nie cieszy bo to 600 a nie 400pln jednak no ale jak wiadomo w audio nie ma kompromisow trzeba placic zeby sluchac z przyjemnoscia ;)

• 3 tygodnie później...
  • 11 miesięcy później...

Witam

Odświeżę trochę temat. Zepsuło mi się gniazdo optyczne/jack w moim laptopie podłączałem ją pod kino domowe Yamaha rx-v663 kablem optycznym (karta zintegrowana Realtek HD audio), potrzebuje jakąś kartę na usb najlepiej wielkości pendrive, za rozsądną cenę, audiofilem nie jestem ale chciałbym mieć dzwięk jak z tej zintegrowanej w zupełności mi wystarczał i musi być połączenie cyfrowe czyli albo optyk albo coaxial. Co moglibyście polecić.

Pozdrawiam

Coś takiego np:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

USB z lapka i wychodzisz optykiem na Yamahę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No pomysłowe to, nie wiedziałem o istnieniu takowego urządzenia, tylko jest jeden problem to ma być do laptopa a tam widzę że ma on oddzielne zasilanie do gniazdka, a nie ma czegoś takiego tylko z zasilaniem z USB?

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.