Skocz do zawartości
IGNORED

czy ktoś posiada ten zestaw ??

roy_makaay

Rekomendowane odpowiedzi

witam !

czy ktoś posiada może zestaw aktywnych głośników VK-670 AF sprzedawanych na allegro ?? chciałbym je kupić i nie wiem czy warto ?? proszę o opinię , z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/8147-czy-kto%C5%9B-posiada-ten-zestaw/

Święta racja. Tego typu sprzęt to tylko sposób na wyciągnięcie ludziom pieniędzy z kieszeni, a przyjemność ze słuchania żadna - skrzek i tyle. Zobacz wątek "Trudny wybór sony/dynamics" trochę niżej; człowiek się napalił, kupił taką zabawkę i od razu po włączeniu żałował. A on to kupił jeszcze w miarę sensownej firmy, a nie noname jak w tym przypadku.

Jak juz chcesz miec 5.1 tanio to zobacz zestawy Eltaxa, Yamahy czy innych. Nie oczekuj cudów ale powinny byc znacznie lepsze niz te "importowane z USA" bo to pewnie chinszczyzna za 2 miski ryzu robiona. No i zero gwarancji.

Uciekaj jak najdalej od zestawow sony... duzo sie naczytalem jakie to buble mimo znanej marki.

Te kolumny o oznaczeniu VK, to nie jakieś tam amerykańskie poszukiwane zestawy, ale (tak mi się wydaje) Voice kraft z Poznania. Miałem okazje słuchać muzyki z kolumn tej firmy, ale dużo większych (jedna frontowa ważyła ze 20 kg), no muszę stwierdzić, że moje głośniczki z laptopa lepiej grają. Tragedia - trzymać się z daleka od czegoś takiego. Warto dodać, że zestaw tych kolumn był droższy niż zestaw Kody 702, a nawet droższy. Na niektórych może one robią wrażenie swoim kosmicznym wyglądem, ale mnie to przyprawia o ..........

Pozdr

grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.