Skocz do zawartości
IGNORED

budzetowy zestaw denona pytanie o dvd

konik123

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, mój zestaw jest mocno budzetowy tz denon avr-1706, kolumny crystal wharhedale i dvd-1710, problem dotyczy własnie dvd, które uległo awarii i jest do wymiany, zestaw ma służyć w sumie czesciej jako stereo niz video, pytanie jakie dvd dobrać? czy dzwiek z dvd-1740 bedzie lepszy niz z mojej starej 1710 czy tylko obraz??? chodzi mi po głowie tez dvd-2900, doradzicie coś? wiem ze cudów z tego nie wyciągne ale bym chciał jakies minimum dynamiki i szczegółowości uzyskać

https://www.audiostereo.pl/topic/81934-budzetowy-zestaw-denona-pytanie-o-dvd/

ok juz kupiłem, wybór padł na denonka dvd-3910. W porównaniu do tego co było wczesniej poprostu przepaść. Doradzcie jakis uzywany wzmak 2kanałowy w przyzwoitych pieniadzach który zagra zdecydowanie lepiej niz ten mój amplituner

• 1 miesiąc później...

dzieki panowie, mam juz pma1500ae, po podłączeniu do dvd-3910 byłem pewien ze gra to dobrze, puki nie posłuchałem dedykowanego dcd1500ae, lecz po dalszych barażach wybór padł na cd densen b-400plus, tak wiec 3910 został pod kino.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.